luni, 25 martie 2013

Echipa AS Tufeni, supărată pe arbitraj! "Nu avem banii celor de la Cornu!"

Ieri, în Liga B Prahova, Seria Vest, s-a jucat partida AS Tufeni - Unirea Cocorăştii Colţ. Oarecum surprinzător, liderul a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, pierzând astfel prima poziţia a clasamentului. Trecând peste delegarea totală neinspirată (că nu pot crede că a fost rea voinţă!) a "Împăratului Marean", care a trimis la acest meci un arbitru din Câmpina, în condiţiile în care AS Tufeni se luptă cu CS Cornu, al cărui principal finanţator, Mara, este... câmpinean, cei de la AS Tufeni, prin vocea preşedintelui Giani Chiotoroiu (foto), critică în termeni destul de duri arbitrajul din jocul de ieri: "Din păcate, a fost un meci arbitrat într-un singur sens de un arbitru din Câmpina. S-a jucat într-un singut sens, pentru că aşa a vrut arbitrul! Asta este... Ne supunem celor cu bani, pentru că noi nu avem banii celor de la Cornu!"

28 de comentarii:

  1. Domnule presedinte chiar nu vedeti ce se intampla cu adevarat la echipa pe care o conduceti? Nu vedeti ca in cele doua meciuri pe care le-ati avut cel putin trei jucatori sunt BLAT. Nu mie frica de nimeni si va spun foarte serios ca am aflat de curand ca portarul Tibi Ionescu,Calaver si Fomenco sunt oamenii platiti de Mara de la Cornu sa faca tot ce depinde de ei ca Tufenii sa piarda meciurile urmatoare. Este treaba dumneavoastra ce faceti incontinuare dar e pacat de banii pe care ii investiti in echipa aceasta ca niste nesimtiti sa-si bata joc de munca voastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care bani mai Eugene, de unde, faci misto...cand a scos cineva ultima oara o copeica din buzunar pt echipa. Hai ma termina ca esti pueril rau de tot.

      Ștergere
    2. Nu mai comentati aiurea bai baieti,vedeti-va de treaba voastra si nu mai veniti cu tot felul de vb si speculatii cum ca ar fi fost cineva blat.Daca tot zici ca nu ti-e frica de nimeni vino frate cu dovezi,vino cu ceva concret si da-le pe fata pentru k nu are nimeni nimic de ascuns de la echipa A.S Tufeni,nu s-a pomenit niciodata de asa ceva si nu mai aruncati cu tot felul de vb si cu noroi in baieti,sincer va zic.Chiar va dau un sfat,nu mai incercati tot felul de vrajeli sau sa incercati sa faceti pe carcotasii ca nu merg astea,sunt deja trecute,va chinuiti degeaba pentru ca oricum acolo este deja un grup,un grup foarte unit si cand zic asta ma refer la respect in primul rand,niciodata nu a existat cearta si scandal mai ales din cauza banilor cum se intampla la alte echipe care daca nu ar fi ajutati financiar sa poata impartii in stanga si-n dreapta(arbitrii si echipe adverse)nu ar strange 20 de puncte intr-un campionat:))!siii...mai este de jucat,campionatul nu s-a incheiat,inca nu a promovat nimeni asa ca jucati fotbal in teren nu pe la colturi impartind bani echipelor adverse si arbitrilor(cei care se simt)!

      Ștergere
    3. Bai baiatule,u te auzi ce vb?vino frate cu dovezi,vino cu ceva concret si dovedeste ca asa este,tot ai zis ca nu iti este frica de nimeni,te astept la stadion sa dovedesti asta,nu am nimic de ascuns nici fata de baieti,nici fata de conducere,nu mai vb din filme si vino sa demonstrezi!pt cultura ta generala caaa...poate nu ai,sa stii ca nimeni nu are nimic de ascuns la echipa aia,acolo este un grup,un grup unit,si cand zic asta ma refer in primul rand la respect,daca vrei iti si explic ce inseamna cuvantul "RESPECT" ca poate nici asta nu stii!sincer iti zic Eugene sau care esti si toti anonimii astia,sincer va zic la toti,este chiar un sfat,nu mai incercati sa aruncati cu tot felul de vb si cu noroi pt ca nu merg astea,sunt deja trecute,nu o sa reusiti sa dezbinati acel grup,din contra face-ti un bn,pt ca traversam o perioada mai grea iar voi nu face-ti decat sa ne ambitionati mai mult sa ne revenim cat mai repede posibil.Chiar daca nu sunt bani la echipa,chiar daca nu suntem ajutati financiar asa cum sunt ajutate alte echipe de isi permit sa imparta in stanga si in dreapta(cei care se simt)va transmit ca,campionatul nu s-a terminat,inca nu a promovat nimeni,mai este mult de jucat!!Inca un sfat iti mai dau "Domnule" Eugen,inainte sa acuzi pe cineva,intreaba-te daca poti sa dovedesti ceea ce sustii cu atata inversunare si atata nesimtire...uita-te in oglinda si intreaba-te in acelasi timp daca si tu crezi ceea ce spui!

      Ștergere
    4. Bai cap-sec,cu ce drept imi denigrezi numele ? Tu iti dai seama ce greseli faci? Te invit sa stam de vb vizavii de acest subiect pt ca sunt tare curios cine esti. Si inca ceva asa ca sa intelegi u mai bine chiar daca nu ar trebui sa dau explicatii unei persoane de doi lei :,, ACEASTA ECHIPA ESTE SI VA RAMANE FOARTE SUDATA,,si stii de ce, asa pt cultura ta generala chiar daca esti lipsit de asa ceva ,,,suntem 7-8 jucatori care am jucat impreuna de la juniori cativa ani si care in prima secunda daca am face vre-unul dintre noi asa ceva si-ar da seama imediat restul. Ceea ce a adus ca aceasta echipa sa fie unde este acum este datorita grupului pe care l-am format si cu valorile care se regasesc. Ca am inceput un pic mai greu acest retur nu-i problema ,tot noi ne vom ridica.....Si apropo cand faci o adresare spui ,,Domnule Presedinte,, cu ,,P,,mare de tipar. Sa stii ca a fost prima si ultima data cand am intrat sa raspund unei persoane ca tine care ii lipseste caracterul si nu mai face pe cineva nesimtit niciodata ca nu stii intelesul acestui cuvant. In final -,,FIE CA CEA MAI BUNA ECHIPA SA SE REGASEASCA PE PRIMUL LOC LA FINELE CAMPIONATULUI,,- IAR PT ACEI OAMENI CARE NE IUBESC CU ADEVARAT SI NE SUNT ALATURI SI NE INSOTESC ORIUNDE AVEM MECIURI .....MULT RESPECT!!!

      Ștergere
  2. Ar fi mai bine sa nu va mai agitati privind promovarea ca nu aveti nici-o sansa. Cei de la Cornu au facut o promisiune clara domnului primar ca il va recompensa cu o promovare frumoasa pentru investitia facuta in ceea ce priveste baza sportiva facuta la Cornu. Au primit bani de la bugetul local special pentru asa ceva. Problema voastra este ca aveti jucatori(blatisti)in echipa care joaca pentru Cornu. Se stiu cei care fac asa ceva. Portarul Ionescu, Calaver si Fomenco sunt cei care muncesc pentru Mara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai in situatia aceasta, sa face-ti o cerere la CJA sa va dea arbitri stranieri, dupa 4-4 cu Mislea, in situatia in care conduci cu 3-1, apoi pierzi acasa cu 1-3 fara drept de apel, 3-0 in minutul 37, acum incepe-ti din nou cu acuze nefondate, fraier este Mara ca nu va reclama la AJF ....asta este simbolul neputintei voastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu pot sa cred pana unde sa ajuns si cat de prost gandesc unii....

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar daca au inceput foarte rau returul,tufenii au echipa buna.nu uitati carcotasilor k e promovata din liga c unde stim ce fotbal se joaca si se bate la promovare in conditiile in care primaria baicoi doarme somnul de veci .ce spune-ti voi referitor la blatisti mai ramane de vazut....le urez bafta in continuare si sa nu aplece urechea la carcoteli.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu uitati carcotasilor ca tufenii sunt veniti din liga c si se bate la promovare in conditiile in care primaria baicoi doarme somnul de veci n-are nicio treaba cu fotbalul.in privinta blatistilor mai ramane de vazut...acolo este un colectiv unit care ar mirosi eventualii blatisti.in viata oricarei echipe suntb si perioade mai proaste atat si nimic mai mult .restul e fabulatie

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnilor de la tufeni , oare credeti ca Mara lar pune pe Tibi lntro postura proasta , oare credeti ca Mara a cerut arbitri pt echipele adverse , de ce nu vreti sa recunoasteti ca Mara a facut cateva transferuri f bune si ca echipa lui practica un joc cel putin de liga a patra. Sunt fotbalist la o echipa de liga a patra dar nu am vazut o conducere care sa intereseze de fiecare problema a fiecarui jucator ln parte si dupa fiecare meci le da masa si bani de transport , toti pleca acasa multumiti de ce se lntampla la cornu .Din cate stiu eu nu s-au dat banii pe la primarii asa ca toate cheltuelile sunt pe banii lor. Apropo parca si voi aveati un patron care se batea cu pumnii ln piept ca baga bani si ca se pricepe , va spun e greu sal depasesti si nu este ce spuneti voi tot ce vi se lntampla rau este vina lui , cand cornu a facut egal la bordeni eu nu l-am azit pe Mara zicand ceva de altii de si ar fi putut , la voi este lipsa de profesonalism. Este fraer Mara ca nu va da ln judecata. Rusine sa va fie , m-ai ales ca ll banuiti pe Tibi de blat , nu a facut si nici no sa faca. Bravo voua celor de la cornu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Rusine maxima pentru cei ce iau la misto jucatorul, portarul Tiberiu Ionescu. Vezi tibi, cand trebuia sa-l lasi cu ochi in soare pe Enescu, nu ai facut-o, acum permite asemenea replici la adresa ta. Rusine sa le fie celor din conducerea AS Tufeni, pentru ca atunci cand nu mai pot sa faca fata, arunca cu noroi. Dl Enescu sa va intreb ceva: pregati-ti ceva cu echipa din Bordeni, asa ...vorbeste lumea, o sa vede-ti ca acolo o sa va da-ti arama pe fata, nu rezistati la presiune, si mergeti din greseala in greseala. Decat sa face-ti combinatii si sa va da-ti cu X5 care deja e vechi, mai bine face-ti plata la primele alea...lasa-ti caterinca, o sa va privim la bordeni.

    RăspundețiȘtergere
  9. daca nu aveti banii echipei cs cornu stati acasa fratilor si nu mai cautati alte scuze, ca nu aveti arbitraje bune ca nu stiu ce....stati acasa!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. nu va mai suport,sunteti fara caracter,demonstrati ce spuneti...in meciul de acasa cu bratasanca arbitrul ne a umplut de galbene,a dat 1000 de faulturi pt oaspeti si a facut tot posibilul sa ne enerveze si sa nu ne iasa jocul. NU AVETI CARACTER,urmariti jocurile noastre,uitati va la lotul nostru...nu zic ca avem cea mai buna echipa dar suntem acolo si prin daruire o sa promovam.cei care ne critica nefondat sunt niste gunoaie pt fotbal

    RăspundețiȘtergere
  11. Suporterul lu' cocorastii colt : invatati fotbal si apoi vorbiti de promovare ca vam facut muci si va batem toata saptamana daca jucam.Ce tot aruncati vina pe arbitri sunteti varza!!!Ne-a fost mila de voi de nu v-am mai dat vreo patru:)) saracilor.Invatati FOTBAL!!! nu karate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu va mai ganditi la locul 1 pentru ca e ocupat de unirea coc. colt pentru ca-i mai aproape de Ploiesti...+baza sportiva noua, pregatire(serioasa),si echipa buna[in minutul 37' 0-3 pt lider:)) ]

    RăspundețiȘtergere
  13. este pentru prima si ultima oara cand intru sa dau un raspuns la un comentariu scris la adresa mea....imi pare sincer rau ca am ajuns in situatia aceasta, din 2 meciuri sa luam 1 punct...suporterii AS TUFENI sunt suparati pe drept, dar sa vina la mine cineva sa-mi spuna la ce gol am gresit eu din cele 7 goluri luate in primele 2 etape...eu imi fac analiza la fiecare meci si am doar o jumatate de vina la golul 3 sau 4 luat la Misilea...Cu privire la telenovela aparuta in pauza competitionala: am avut niste probleme familiare si eram foarte suparat de situatia in care ma aflam si am purtat o discutie cu Mara care s-a oferit sa ma ajute chiar daca hotaram sa raman sa joc la tufeni!!greseala nu a fost a lui, greseala a fost a mea pentru ca nu am vorbit prima oara cu Domnul DAN ENESCU patron la firma la care lucrez si persoana caruia i se datoreaza faptul ca joc pentru echipa AS TUFENI!!!In incheiere rog persoanele care au ceva sa-mi reproseze mie ceva personal legat de fotbal alias Domnul Eugen, va rog sa veniti sa vorbim intre 4 ochi sau in anturajul echipei caci asa mi se pare corect...Domnule Eugen daca sunteti asa sigur ca sportivul Tiberiu Ionescu este papusa lui Mara,haideti sa vb intre 4 ochi sau in anturajul echipei AS TUFENI sau sa ma puneti fata in fata cu cel care v-a afirmat acest lucru!daca vreti sa vb cu mine,domnule eugen, numarul meu este 0786189000!!
    TIBERIU IONESCU

    RăspundețiȘtergere
  14. Domnilor suporteri ai echipei AS Tufeni, va rog sa terminati cu rautatile. Nu este frumos ceea ce afirmati in comentariile facute. Ar fi bine sa ne uitam in curtea noastra si sa nu ne intereseze de nimeni altcineva. Sustineti echipa asta asa cum este ea la momentul acesta si nu o sa va para rau. Asa cum bine stiti situatia noastra financiara nu ne permite sa facem altceva decat sa jucam fotbal pe terenul de joc si nu in afara lui. La momentul acesta echipa traverseaza o perioada nefasta dar va promit ca o sa-si revina foarte curand.

    RăspundețiȘtergere
  15. eu nu cred ca cineva de la tufeni a fost blat,,eu cred ca au fost cateva greseli care nu se vor mai repeta.baieti,haideti sa le aratam noi ca se poate promova si fara bani si ca avem valoare mai mare decat ei,ceea ce sa vazut si la tufeni in meciul direct.iar cei de la coc.colt sa se duca la dezalcolizare ca miroseau toti a tuica pe teren.FORZA AS TUFENI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnilor "cunoscatori de fotbal" in loc sa stati sa da-ti vina pe mara sau pe tibi ionescu pt doua rezultate negative, mai bine vedeti va de jocu vosstru si bateti in teren...vorbiti de banii de la cornu toti fara sa stiti ca inca eu unu sincer nu am luat un bad de cand joc fotbal aici...in turul campionatului am fost egalati de cocorasti colt si minutul 94,in ultima etapa la bordeni am facut egal...nu am stat sa dam vina pe unii si pe altii...in plus,abia astept sa vina super echipa de la tufeni la cornu , sa ne bata si sa ne inchida gura!!! urmariti meciurile echipei noastre si numai da-ti din gura ca asta putem sa facem toti.....va asteptam la cornu sa va aratam ce inseamna fotbal...P.S toata ehipa voastra la un loc nu are caracterul lui tibi ionescu asa ca nu mai incercati sa il murdariti pentru ca nu merge...

      Ștergere
    2. Adica cei de la coc.colt erau beti si tot v-au batut cu 3-1 ? Asta ce spune de echipa voastra? Daca cei de la coc.colt nu erau beti oare cate va dadeau?

      Ștergere
  16. daca ati fost nedreptatiti de arbitrii meciul trecut nu inseamna ca i a platit cornu ca sa va fure,nu uitati ca echipa dn cocorasti are conditii foarte bune si trag la primul loc,dar si ca au echipa buna...va legati numai de cornu pt ca va e frica si ati realizat ca se formeaza o echipa puternica

    RăspundețiȘtergere
  17. E deranj mare la Tufeni ca in doua etape s-a ales praful de cele 6 puncte avans si au ajuns pe locul doi. D-aia e lumea nefericita si arunca intr-unul sau altul. Cornu are cel mai bun primar, un om serios care nu ar accepta ca echipa locala sa umble cu lucruri murdare. La Cornu se vrea promovare pentru ca la asa comuna aranjata si cu ce stadion se va inaugura in vara ar fi si pacat sa mai stam in Liga B. E binevenita toata lumea la meciurile noastre din sezonul urmator in LIGA A sa ia exemplu de baza sportiva si profesionalism.

    BOGDAN DIACONU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogdan Diaconu eu zic sa nu mai visezi ... mai bine iti tineai acest discurs dupa terminarea campionatului....oricum e prea devreme si prea strans acest campionat ca sa zici ca o echipa e ca si promovata ..... din cate stiu eu primele 4 echipe sustin ca vor promovarea , deci mai e de jucat din acest campionat ..... pana in aceasta etapa AS Tufeni a pierdut doar in fata unei echipe , aceea fiind Cocorasti Colt pe care ii felicit .... echipa Cornu , cu toti "fotbalistii" adusi de la Unirea Campina si CSM Campina nu au fost in stare sa scoata nici un punct cu AS Tufeni .... oricum eu zic ca cea mai buna echipa sa promoveze si bafta tuturor echipelor

      Cius ;)

      Ștergere
    2. Din cele patru echipe care se sustine ca ar dori promovarea,doar Provita de Sus ramane in umbra si isi continua treaba mai buna sau mai rea fara sa vorbeasca prea mult.Nu am auzit nici macar o vorba de la Provita legata de promovare.desi stau destul de bine in momentul de fata in clasament au ramas cu picioarele pe pamant fara discutii si certuri,fara bani,doar din placerea de a juca fotbal.Acolo nu a fost vreodata macar vreo vorba aruncata in vant despre bani.Nu inteleg de ce se face atata tevatura pe marea echipa de la Cornu care se zbate sa promoveze.Este o echipa puternica dar totusi suntem intr-o liga inferioara si toata lumea stie ca daca nu vrea cineva sa promovezi poti avea toti banii.Succes tuturor echipelor si cel mai bun sa castige.

      Ștergere
  18. suporter coc.colt:Ati avut noroc ca miroseau a tuica cei din coc colt ca daca miroseau a coniac era belea zece goluri va dadea si nu mai dati vina pe portar uitativa si voi pe teren la un meci de fotbal si apoi sa discutati de blaturi,si invatati bunele maniere ca dupa un meci pierdut nu sariti sa strangeti de gat arbitrii recunoasteti ca a-ti fost mai slabi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mara, nu stiu daca acest comentariu l-ai trimis tu sau purtatorul tau de cuvant... Oricum, continea o mare prostie, asa incat nu am putut sa-l public! Sunt doua aspecte pe care vreau sa le lamuresc: 1. nu ai decat sa spui ce ai transmis in acest comentariu acolo unde... comentezi tu pe larg tot ce vrei si, poate, si ce nu vrei; 2. eu nu imi trimit singur comentarii asa cum fac alti specialisti in comentarii.
      PS - Este ultimul raspuns pe care il primesti de la mine!

      Ștergere