duminică, 24 martie 2013

Liga B Prahova, Seria Vest, etapa a 17-a, rezultate

Vulturii Proviţa de Sus - Carpaţi Sinaia 3-2
Viitorul II Poienarii Burchii - AS Mislea 1-2
AS Tufeni - Unirea Cocorăştii Colţ 1-3
CS Valea Doftanei - Victoria Bordeni 1-0
Cetatea Coada Izvorului - Petrolul Băicoi 3-1
CS Cornu - NG Brătăşanca 2-0
AFC Filipeşti - Prahova Nedelea 0-3
Tricolor Varniţa - CIS Construct Tăriceni 1-1
Clasament
1. Vulturii Proviţa de Sus  39 puncte
2. AS Tufeni 39
3. CS Cornu 38
4. Unirea Cocorăştii Colţ 38
5. Cetatea Coada Izvorului 36
6. NG Brătăşanca 28
7. Tricolor Varniţa 28
8. CIS Construct Tăriceni 27
9. AS Mislea 25
10. Victoria Bordeni 18
11. CS Valea Doftanei 16
12. Viitorul II Poienarii Burchii 15
13. Prahova Nedelea 14
14. Carpaţi Sinaia 14
15. AFC Filipeşti 12
16. Petrolul Băicoi 6

6 comentarii:

  1. as vrea sa-i adresez cateva intrebari administratorului acestui blog daca imi este ingaduit? Am vazut ca sunteti unul dintre aparatorii arbitrajului prahovean,ce parere aveti despre arbitrul Pantelie?va pun aceasta intrebare deoarec astazi la meciul Provita-Sinaia in cardasie cu observatorul jocului 'nicu vereu'( cred ca ati observat ironia)au furat munca unor copii de 16-17 ani impingand echipa gazda de la spate din minutul 1 pana in minutul 98,da atat a durat jocul,doar-doar or lua si ei ceva la pachet ca si-au facut din plin datoria.Cu mult respect un cititor fidel al blog-ului dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ii cunosc bine pe cei doi si, fara nici o ironie, care nu isi are locul aici, nu cred ca cei doi s-ar preta la astfel de prostioare. poate sunteti dvs prea subiectiv, ceea ce nu ar fi deloc de condamnat!

      Ștergere
  2. ai avut ceasul arbitrului la tine anonimule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule administrator nu-i mai tine in brate pe arbitrii campineni. Daca veneai la Tufeni si vedeai maniera de arbitraj al lui Calarasu iti spun eu ca nu mai scriai tu pe blog in apararea lor. S-a vandut pur si simplu acest Calarasu. Nu stiu cea vrut dar a reusit prin prestatia lui sa supere 150 de persoane prezente la acest meci.

      Ștergere
  3. Cine il stie pe Calarasu,stie ca e corect,in min 35 era 3-0 pt Cocorasti Colt..ce dracu puneti infrangerea in carca lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca sinaia a reusit sa tina fata provitei inseamna ca au inceput sa aiba echipa bunicica .daca a-ti fost furati cum sustineti,nu-i nimic o sa va vina si voua randul sa fiti ajutati.important este ca in ciuda tuturor piedicilor ce vi se pun reusiti sa fiti pe linia de plutire si in conditiile de azi e lucru mare.bravo voua si succes in continuare

    RăspundețiȘtergere