luni, 1 aprilie 2013

Cine va fi viitorul preşedinte al ACSM Câmpina?

UPDATE - Astăzi a fost 1 aprilie!
Cum acordul de principiu s-a obţinut, mai rămâne doar să se găsească cea mai bună juridică pentru fuziunea (sau ce va fi ea) dintre Unirea şi CSM Câmpina, urmând a se crea o echipă care să activeze în Liga a 3-a şi care să se bată la promovare! Toate bune şi frumoase, dar cine va conduce viitorul club? În momentul de faţă, trei persoane se află "în cărţi" pentru a ocupa această funcţie: Bogdan Mănescu, Mărgărint Ciobotaru "Mara" şi Florin Frăţilă. Dar să luăm fiecare caz în parte.
Bogdan Mănescu este actualul preşedinte al clubului Unirea şi are avantajul că este susţinut de actualii finanţatori ai Unirii. Chiar dacă nu are o imagine foarte bună, se spune despre el că are potenţial şi cu o echipă bună în preajmă ar putea deveni un preşedinte de club respectat.
Mărgărint Ciubotaru este fostul preşedinte al clubului Unirea şi chiar dacă a plecat la Cornu este dorit de oameni importanţi din administraţia locală. În plus, a fost foarte apreciat şi respectat de jucători, fiind omul care le-a fost mereu aproape. Are, la fel ca şi Mănescu, unele probleme de imagine, dar o bună echipă de conducere în jurul său, pot să facă din el un  nume de luat în seamă pentru această funcţie.
Florin Frăţilă nu are neapărat o experienţă în conducerea unui club, dar îşi doreşte foarte mult acest lucru. În plus, este agreat de finanţatorii CSM-ului şi chiar de administraţia locală, atât majoritatea din care face parte, cât şi opoziţia fiind încântate că ar scăpa astfel de el din Consiliul Local. În plus, chiar şi el ar putea accepta această variantă, declarând în mai multe rânduri că locul său nu este în lumea politică actuală. Ar fi o ieşire onorabilă pentru el.
Ce va fi, vom vedea... Cert este că discuţiile privind conducerea executivă a viitorului club sunt abia la început, astfel încât nu este exclus să apară şi surprize!

15 comentarii:

  1. Dar Fratila asta e bolnav dupa functii?

    RăspundețiȘtergere
  2. daca astea sunt variantele pt viitorul fotbalului campinea, mai bine desfiintam amandoua echipele si ne apucam de... orice altceva! rusine pt fotbalul campinean!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu, tu vorbesti serios?!? Daca e serios... aoleuuuuu! Daca nu, e buna gluma!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu inteleg ca lumea vrea sa scape de Fratila din Primarie, dar ce vina are fotbalul sa se pricopseasca pe cap cu un asemenea personaj?!

    RăspundețiȘtergere
  5. va fi de la csm campina, nu de la unirea. dan tanase sau o fosta glorie, decisa insa de guran si nistoroiu. sa fim seriosi, crezi tu ca mara si manescu pot conduce in proiectul gandit de guran?

    RăspundețiȘtergere
  6. un nume: VALENTIN NICOARA ,un om cu suflet mare





















    RăspundețiȘtergere
  7. in ce hal a putut ajunge fotbalul din Campina daca intre aceste personaje se va alege presedinele clubului!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ACSM sau kaka maka Campina tot aia e. Fuziunnile lui peste prajit. Sa va spalati pe cap cu fotbalul vostru. Guran un mafiot prins de pe garla si Fratila o sluga-trompeta ca la carte.
    Jucati la voi in sufragerie, cine invinge, castiga mileul de pe televizor si bibeloul peste

    RăspundețiȘtergere
  9. Am trait s-o aud si pe asta. Csm Campina are foste glorii! E o performanta pentru un club fondat alaltaieri. Ce facut a facut micul van Basten? A dat gol in fundul gol in min. 120+3 cu Gornet-Crivov, sau a degajat mingea in comuna vecina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa se stie de la bun inceput ca oamenii care iubesc Unirea si poate ca nu arata asta prin cantari din tribuna, nu vor fi in veci de acord cu aceasta "fuziune". Pana la urma care-i faza? Doua echipe in acelasi oras cred eu ca nu dauneaza fotbalului local sau uneia dintre ele, ba din potriva. Face bine treaba asta! Se nasc orgolii, pasiuni mai mari, rivalitati (mai mici sau mai mari :) ).
    Sa amintim si de ultima infruntare oficiala dintre Unirea si CSM: O atmosfera fantastica chiar si in ciuda ploii aceea teribile, si oamnenii nu au plecat acasa; s-au ascuns pe sub pomi, in masini, nu de alta dar tribuna acoperita era plina pana la refuz (mai aveau putin si se rupeau lemnele pe care stateam). Lumea a ramas nu doar de dragul fotbalului ci pentru a trai ei insasi rivalitatea dintre cele doua echipe.

    Sunt un fan declarat al Unirii (in caz ca nu v-ati dat seama pana acum), nu ii "inghit" pe cei de la CSM iar in caz ca acestea doua vor fuziona...ma duc si ma apuc de hockey.
    Nu as putea niciodata sustine o echipa la care are o oarecare implicatie un membru USL. Si nu vreau sa fac politica, pentru ca nu sunt in stare si nici nu vreau sa ma "ratoiesc" pe aici batand campii insa acestia sunt oamenii care omoara fotbalul in Campina. Nu dau 2 lei pe acest sport, nu le pasa de suporteri, ei isi vad doar interesul, au o singura dorinta, si aceea de "putere".
    Sa ne amintim ce s-a intamplat cu vechiul CSM, de acum un an, sustinut de stim-cu-totii-cine si ce urma sa se intample, ca ajunsesera la un pas de prapastie. A venit domnul Adrian si "a salvat situatia". (Parerea mea, mai bine statea dansul aclo frumos la Blejoi ca ii "sedea" mai bine).

    Da, oricum...pacat de ce se intampla in "batatura, aci'" la noi!

    RăspundețiȘtergere
  11. buna gluma de 1 aprilie . stati linistit acsm campina nu se va unii NICIODATA, repet NICIODATA ,cu echipa de fotbal unirea . surse sigure . anul trecut cand a vrut dl guran sa faca fuziune , nu au vrut cei de la unirea .. acum s-a intors roata :desii dl nistoroiu este de acord , acum nu mai vrea dl guran sii dl manescu . orgoliile sunt prea mari. .ps:niciodata unirist , toata viata csm-ist .

    RăspundețiȘtergere
  12. Am fost Presedinte la Unirea,pt ca am conduso 10 ani de zile pe banii mei si am facuto destul de bine, formand un grup f puternic si o familie frumoasa,nu este usor sa ei o echipa de la zero si sa o duci ln divizia c. In ceea ce priveste noul Presedinte la la echipa care se formuleaza ,sa stati linistiti ca nu o sa concurez , pt ca sunt satul de tot ce se lntampla ln acest oras. Si apoi cu asa concurenti" cunoscatori" ln acest domeniu eu nu as fi avut nici o sansa. Eu am o echipa frumoasa cu antrenori si conducere f buna asa ca stati potoliti anonimilor. Instalatil pe Fratila ca e foc si para. Face ce a facut cu unirea.( Mara).

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 17:45, adica eu, intervin:
    Asadar se confirma, nici noua, dar nici fanilor CSM-isti (pe care-i salut cu un calduros "**** CSM") nu ne convine o eventuala fuziune.
    Si din nou, Doamne Fereste ca asta sa se intample, orgolile raman; te pomenesti ca ne luam la harta in tribuna :))
    Ce sa faci, dom'le...

    RăspundețiȘtergere
  14. ha ha ha ati pus botu repede azi este 1 aprilie buna pacaleala sandule

    RăspundețiȘtergere
  15. pt anonimul de la 18.05-stai linistit cu fuziunea ta .sentimentul e reciproc in ceea ce priveste fuziunea cu csm vezi ca marele tau sef [guran]umbla cu sarut-mana pe la patronul unirii pt o eventuala fuziune.chiar nu ti-ai dat seama pana acum ce fel de personaj e seful csm [guran]?

    RăspundețiȘtergere