marți, 16 aprilie 2013

George Manta a câştigat etapa de la Mediaş a Campionatului Naţional de Motocros

La finalul săptămânii trecute, la Mediaş a avut loc etapa a 2-a a Campionatului Naţional de Motocros. Mai mulţi sportivi de la MC Lido Câmpina au fost prezenţi la startul acestei etape, cea mai bună performanţă având-o George Manta, care a câştigat etapa la clasa 85 cmc
şi care a concurat pe o motocicletă închiriată, pentru că noul său bolid KTM, model 2013, a sosit în ţară după ce echipa plecase spre Mediaş. George Manta câştigă a doua etapă consecutivă a Campionatului Naţional de Motocros, înscriindu-se ferm în cursa pentru titlul de campion naţional. Alţi doi sportivi ai clubului câmpinean, Marcel Vişoiu şi Bogdan Diaconu, au participat la categoria amatori. Marcel Vişoiu a plecat de pe poziţia a doua, dar a avut ghinionul unui accident şi a fost nevoit să abandoneze, în vreme ce Bogdan Diaconu s-a clasat pe locul al patrulea, la distanţă foarte mică de ultima treaptă a podiumului.
De asemenea, se cuvine menţionat că Sebastian Strechioiu, un alt component de bază al echipei Moto Club Lido Câmpina, nu a putut participa la primele două etape ale Campionatului Naţional, fiind în continuare în perioada de refacere după o accidentare destul de serioasă la umăr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu