vineri, 26 aprilie 2013

La Poiana Câmpina se va realiza un stadion licențiat UEFA!

La inițiativa primarului Alin Moldoveanu, Consiliul Local Poiana Câmpina a aprobat în unanimitate concesionarea prin licitație publică a unui teren în suprafață de 8.293mp, precum și a dezmembrării în două loturi a unui teren de 35.168mp, ambele fiind etape absolut necesare în vederea realizării noului complex sportiv din Poiana Câmpina.
Cele două proiecte au fost necesare pentru continuarea  investiției la stadionul ”Poiana”, pentru întregul complex fiind nevoie și de terenuri din jurul stadionului achiziționat deja.
În fața consilierilor poienari au fost prezenți și doi reprezentanți ai clubului Fortuna, care au anunțat că au făcut deja demersurile pentru mutarea sediului social al clubului la Poiana Câmpina. Reprezentanții clubului Fortuna au fost președintele Virgil Munteanu și omul de fotbal Jean Garabet (foto dreapta), cel care a contribuit la realizarea bazelor sportive ultramoderne de la Mogoșoaia, Buftea, Piatra Neamț, Constanța și multe altele. ”Vrem să facem la Poiana Câmpina un stadion la parametrii necesari obținerii licenței UEFA, care va cuprinde stadionul propriu-zis, având o capacitate de 7.500 – 10.000 locuri, toate acoperite, care va fi dotat cu instalație de nocturnă și cu instalație de încălzire a suprafeței de joc, precum și două terenuri de antrenament, de dimensiuni normale, unul dintre ele urmând a fi cu suprafață artificială. La acestea se vor adăuga spații de cazare, de recuperare, dar și o sală de spectacole sau de conferințe și spații comerciale. Investiția este 100% privată. Sperăm să ne ajutați să putem realiza întregul proiect, care av fi unul de referință pentru România” – a spus în fața consilierilor președintele Fortunei, Virgil Munteanu.
La rândul său, primarul Alin Moldoveanu (foto stânga) a insistat pe câteva aspecte foarte importante: ”Societatea care sponsorizează clubul Fortuna a achiziționat și cantina societății Petroutilaj, ceea ce vorbește de la sine despre buna intenția a acestui investitor față de Poiana Câmpina. De asemenea, prin caietul de sarcini, firma care va câștiga licitația va fi obligată să angajeze ca personal administrativ numai locuitori care au domiciliul stabil în comuna noastră. Este o investiție importantă care se realizează în comuna noastră și – la această solicitare a noastră, se vor crea și niște locuri de muncă”.

2 comentarii: