duminică, 7 aprilie 2013

Liga B Prahova. CS Cornu - Tricolor Varniţa 2-1

Cornenii şi-au continuat parcursul de regularitate în cursa pentru promovarea în prima ligă a campionatului judeţean întâlnind pe teren propriu formaţia Tricolor Varniţa. Pe o vreme destul de neprietenoasă, elevii antrenorului Roberto Opatchi (foto) s-au impus la limită, dar pe deplin meritat, prin golurile realizate de Fl. Stoica (minutul 7) şi Vane (minutul 54), pentru oaspeţi marcând Gheorghe (minutul 42).
CS Cornu a jucat în formula: D. Şandru - Gratie (cpt), Coman, Fl. Stoica, Basma, G. Radu, Burlacu, Vane, Grigore, Ţigănuş, Băjenaru. Au mai jucat: Duţă, Dobroiu, Diaconu, Constantinescu. Antrenor: Roberto Opatchi.
Partida a fost arbitrată de Georgian Radu - Alin Ionică, Mariana Ene, observator fiind Anton Cosma.

53 de comentarii:

  1. Am uitat sa comunicam ceva, acum echipa din cornu se afla pe primul loc si nu cu ajutorul arbitrajului care n ea anulat un penalty si a eliminat un jucator fara nici un argument , ci prin meritul acestei echipe valoroasa care munceste din primul panå ln ultimul minut. Bravo copii meritati , poate saptamana asta primiti si primele pe care le meritati din plin.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce valoare aveti.ma faci sa rad.daca aveati valoare nu erati in liga 5a.in afara de marin care nu a jucat azi si ciui restul trebuie sa carati pianul ca ei sa cante la el.ce penalty ai vzt prietene?poate in meciul tur!baiatul ala de la oaspeti care a dat golul va rupt in 2.nemaivorbind de batranelul ala de la mijloc care alearga mai mult decat toata echipa voastra.basma si capone au kte 100 de kg de pers.numai vorbim despre dif dintre portari care cred k sa vazut azi.nu va amagiti ca nu sunteti deja promovati!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine mah daca nici noi nu avem echipa, cu victorii pe linie in retur plus cupa atunci ce ai vrea, sa jucam in Liga A nationala ca sa demonstram? Promovarea nu e jucata insa e aproape.

      Bogdan Diaconu

      Ștergere
  3. Fotbalul trebue sa lnceapa de undeva ca doar nu se lnscriau ln divizia a.
    Daca ar canta toti la pian cine l ar mai cara?
    Acel tataita si cel de pe fund au jucat ln divizia c mult timp si au valoare .
    Uitate pe caseta pe campina comment si o sa vezi nustiu daca o sa posteze .
    Nu am spus ca o sa promoveze ci am facut o remarca.
    Acesti baeti Capone si Basma au mare valoare si nu este vina nimanui ca au 100 kg. Asta trebue sa vada conducerea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Jucatorii de la Varnita se lauda prin targ ca le-a crescut pretul la pauza, norocul lor ca au egalat ca astfel s-a scobit Mara mai adanc prin buzunare. O fi asa, n-o fi asa...

    RăspundețiȘtergere
  5. bai dinule asa slabi cum ne crezi tu suntem pe primul loc,sincer nu inteleg rautatea asta.cum merge ceva bine se gasesc carcotasi sa vb aiurea...acum cornu e pe primul loc si voua nu va ramane decat sa faceti spume la gura in continuare

    RăspundețiȘtergere
  6. domnule mihai dinu nu vad care e problema ca am eu 100 de kg,sa nu uitam ca la acest nivel jucam de placere si vin la fotbal de la munca sau imi aloc jumatate din singura zi libera pe care o am pasiunii mele.cred ca mi duc bn kg pe picioare si ca atat pe mn cat si pe bassma ne ajuta si experientza.formam un grup frumos in care toata lumea loveste,cei de la varnita au lovit ba chiar ne au amenintzat ca daca trecem de ei o sa ne rupa piccioarele cei de la tariceni.vedeti va de echipele voastre pt ca noi jucam doar pe teren cu multa ambitie.care e mai bun sa promoveze iar daca o sa fim noi aceia o sa dansam pe melodiile cantate la pian de vane,tiganush,gamalie,marin,ciui,grigore si restul ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radule cei care tot ne critica joaca in Champions League, au cateva zeci de mii de euro pe luna, se plimba cu Bantlay, au program de intretinere fizica optima. Noi jucam de placere mai avem un kg in plus sau in minus. Ne cerem scuze nu ne bagam in seama cu ei.

      Ștergere
  7. Pentru Dinu..e penalty clar, se vede pe imagini, si nu numai, noroc cu centralul partidei ca a avut pistol cu nituri la el de ia prins mana la loc ca altfel era belea...:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. gratie cu tot respectul,lasa pe alti sa vorbeaca.oare dumneata nu esti cel care loveai cu pumnul acum 1 an jumate pe cei de la mislea?cu tot respectul pt mara ,conducerea de acolo,primarie etc, dar dumneata ar trebuii sa te ascunzi o vreme.altfel,referitor la 100,200 kg,astea nu sunt de bagat in seama cat timp iti faci datoria.hai sa ne vedem de joc si dupa aceea mai vb.va salut

    RăspundețiȘtergere
  9. bineeee capone!!! Mai zii ceva domnul mihai dinu...

    RăspundețiȘtergere
  10. vorbesti prost domnule gratie!!!varnita si tariceni nu au nici o legatura una cu celalta.asta in primul rand.e o rivalitate asa mare incat nu-si pot permite cei de la varnita sa le sugereze ceva celor din tariceni.ne-ai facut tarani pe tot parcursul meciului tu si intreaga ta echipa.ca o paranteza tu esti mai taran ca mine!la mine in oras se da ora exacta iar la tine dak esti din campina aveti 3 semafoare!voi nu promovati pt faptul k aveti echipa.nu te minti singur.promovati ca are mara bani.atata tot!!!dupa ce a-ti dat golul 2 nu a-ti facut altceva decat sa trageti de timp.o rusine.sunt cativa baieti buni la voi si cu caracter.dar tu in nici un caz.ce exemplu de capitan dai tu?la toate clinciurile tu erai cu gura cea mai mare.in loc tu sa-i desparti si sa calmezi lucrurile.o echipa mediocra care daca o sa promoveze or sa promoveze datorita calitatii manageriale a lui mara!voi sunteti echipa care a-ti "cumparat si vantul".bai anonim vezi cuvintele sunt la mine.da-ti si u numele dak vrei sa purtam o discutie.nu te ascunde ai coloana vertebrala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai sunt de acord ca Radu uneori e mai mult decat vehement dar l-am si vazut cum s-a abtinut de multe ori. El e foarte dedicat pentru comuna sa si a recunoscut cand a gresit.

      Tu insa, daca o iei cu semafoare cu d'astea iti cam depasesti conditia. Probabil esti un parvenit in orasul in care se da ora exacta (daca stii care e ala) si cred ca nici cate culori are semaforul nu stii. Ma intai invata sa scrii corect ca sa faci dovada ca stii carte si apoi cand esti beton cu gramatica treci la ironii cu semafoare. Sau tu stai pe la semafoare...

      Bogdan Diaconu te asteapta unde se da ora exacta si iti promit ca o ca iti cumpar si eu un ziar.

      Ștergere
    2. eu nu am carte!nu sunt parvenit acolo unde se da ora exacta.dar ca sa vedem cn e mai parvenit hai sa ne vedem sa-mi cumperi ziarul!!!eu stau la semafoare,dar hai sa te vedem pe tine unde stai.astept sa-mi raspunzi.hai sa vedem ce ziar imi cumperi!normal ca trec la ironii,poi ma trimite pe mine la sapa gratie si colegii lui!eu nu am instigat nici macar o clipa...ast rasp de la tine,ala care stii unde se da ora exacta!

      Ștergere
    3. Eu nu ii iau partea lui Radu cand e agresiv. Personal i-am reprosat si am intervenit. Si nu e vorba doar de meciul cu voi. Insa cand apare cineva si il ia de sus sar sa il apar, ca nu sunt cei din Varnita scoliti la Sorbona. Eu nu va cunosc si replic la commenturile de aici. Din echipa voastra doar pe capitan l-am remarcat ca reactiona corect si la deciiziile pro si la cele contra. Si in plus are si o varsta de respectat. Daca tii neaparat ne vedem la Piata Presei, eu vin din Baneasa.

      Ștergere
    4. cand vrei tu.sa vedem daca tu esti scolit la sorbona.sa-ti vad talentul asa fata in fata.lasa-mi o forma de contact...

      Ștergere
    5. Eee asta e chiar culmea! Ce suntem la matrimoniale aici. Daca ai o vorba cu mine te astept in weekend la Cornu,stie toata lumea unde stau. Hai ca ne-am bagat in seama destul. Pa.

      Ștergere
  11. Dle Dinu aveti perfecta dreptate. Acesti "jucatori cu experienta" (probabil de saormerie) se plang in stanga si dreapta ca sunt atacati si le se pun bete in roate, dar ei uita ca marea majoritate a meciurilor le castiga cu ajutorul fluierasilor. De ce nu au sange in instalatie sa recunoasca asta? de ce spun ca joaca doar de placere si nu castiga nimic atata timp cat portarul lor Sandru e remunerat cu 800 RON/luna? Rusine Cornu o sa ramaneti cu oualele lui nastase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie nu iti mai raspund ca oricum nu vei intelege sensul cuvintelor.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. mah esti nebun, ai facut o analiza psihologica a ceea ce am scris si ai ajuns la concluzia asta? eu am ani de scoala cat toata echipa aia. i-am vazut la un meci si nu e greu sa-ti dai seama de cata inteligenta au parte

      Ștergere
    6. pai cred ca ai ani de scoala cat toata echipa de la Cornu daca ai repetat cateva clase:)):))

      Ștergere
    7. Nu a fost cazul sa repet, o politehnica nu se termina asa usor precum toate particularele aparute ca ciupercile dupa ploaie ;)

      Ștergere
  12. Iulian-Valea Doftanei8 aprilie 2013 la 12:50

    As fi bucuros sa- l vad pe Mara ca apare pe saitul lui preferat, video bineanteles, si sa spuna la toata lumea cum imparte miliardul de lei primit de la primarie. Luna trecuta in consiliul local sa aprobat banii necesari pentru echipa de fotbal din Cornu. A spus tot timpul ca el este corect si transparent. Vreau sa vad ca apare si spune adevarul. 10% pentru arbitrii, 15% pentru echipele adverse, 50% pentru echipa, si 15% pentru el ca nu mai munceste pe moca si nu mai aduce bani de acasa pentru fotbal. Astea sunt vorbele lui nu ale mele. Cititorii de saiturile din Campina te asteapta sa spui adevarul Mara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici jumatate de miliard. Si nu sunt eligibile orce cheltuieli. Asadar nu se imparte cum credeti voi. Ca primarul nu e prost sa ne facem noi de cap cum vrem.

      BD

      Ștergere
    2. De unde ai tu toate cifrele astea?Iulian...Valea Doftanei, ai citit in cascavele? sau doar faci o cacialma... dute la laptic, o vacuta ceva...cand 2 spun ca semeni cu "Celentano"...somn usor prietene.Ai citit ceva din legea 350, ce sa citesti ca stii doar cash-cavea daca intelegi

      Ștergere
  13. Domnu Stelian acei 8 milioane sunt un supliment,de fapt eu iau mult mai mult...dc va apucati sa vb dk nu stiti despre ce este vb? sandru daniel

    RăspundețiȘtergere
  14. sandrule lasa'l frate ca nici nu stie ce vb...degeaba ai tu nu stiu cate clase steliane ca ai minte de copil de gradinita...mai bn taci ca ne plictisesti...AG.

    RăspundețiȘtergere
  15. ccei de la brebu au avut onoarea sa recunoasca ca i am batut pe merit pt ca nu au treaba cu liga noastra,insa toti cei care ne critica nu au caracter.ca raspuns pt cel care spune ca i mai inteligent decat toata echipa noastra il asteptam la cornu sa l ingropam in diplome si goluri ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. 1. sunteti cea mai dura echipa din aceasta liga
    2.ati avut mingea cand un coleg de al vostru era jos si nu ati dat o afara,iar apoi cand am recuperat erati suparati ca nu va dam mingea afara
    3. doi jucatori de la voi au sarit sa l bata pe uriasul gamalie si nu am avut cum sa nu sar in apararea lui
    4. arbitrul a lasat jocul dur si daca nu ma insel nu v a dat niciun galben sub pretextul ca nu ne ajuta pe noi cu nimic
    5. batranul ala care a intrat a doua repriza pe stanga si se dadea mare ca e politist si ca ne prinde la tariceni instiga mereu la cearta
    6. aveti echipa buna in care se regasesc jucatori de valoare si cu caracter cu care chiar se putea discuta
    7. nu o sa lovesc pe nimeni sau sa i vorbesc urat atat timp cat nu ma jigneste,loveste sau incearca sa castige prin alt mod decat fotbal cinstit.de multe ori imi ies dn fire pe teren si regret asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ced ca suntem cea mai dura echipa din liga,exagerezi.am vazut echipe mult mai dure.nu confunda varnita de acum din retur cu ce a fost inainte.la punctul 5 iti pot da dreptate.sunt oameni si oameni.galbene a dat si pentru noi.fundasul central de la noi a fost avertizat in prima repriza,portarul in cea de a doua si au mai fost.nu am zis niciodata ca nu aveti echipa buna,doar ca ma deranjat primul comm.aici in liga asta nu poate fi vb de valoare.aveti conducere buna,antrenor bun iar faptul ca mai faceti si antrenamente este de laudat.dar hai sa ne vedem toti lungul nasului.portarelul ala care (la caterinca) se "lauda" k "aia 8 mil sunt un supliment" nu a prins o minge tot meciul.sandrule daca taceai era mai bn.ai uitat cand il incalzeai pe Anghelache si nu vedeai poarta decat in pauzele meciului.apogeul tau a fost div D!!!...respect echipa voastra(conducerea,antrenorii),dar nu pot sa tac cand tot meciul am fost facuti tarani!si de cn am fost facuti tarani?la final va mai spun k 3 sferturi din jucatorii de la varnita sunt din ploiesti respectiv buc

      Ștergere
    2. se pare ca omul cu multe clase sta prost la gramatica:))
      ''Ca m-a deranjat''prietene cu multe ''clase''

      Ștergere
  17. Nu inteleg de ce toti adversarii echipei din Cornu tot acuza aceasta echipa ca ar avea bani, eu nu vad ca ar o fi o prblema aceasta treaba, dimpotriva este ceva normal pentru o echipa care se respecta, peste tot in lumea asta sportul se face cu ajutorul investitiilor si bravo celor de la Cornu ca investesc in acest sport, pentru ca la o asa localitate frumoasa chiar merita o echipa de fotbal pe masura. Celor de la Cornu le-as sugera sa nu mai ia in seama toate comentariile rautacioase la adresa lor deoarece cei ce comenteaza in asemenea fel nu sunt altceva decat niste oameni lipsiti de prejudcati si niste oameni frustrati!
    Bafta la promovare pentru ca o meritati cu prisosinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nici o problema ca echipa din Cornu este sprijinita financiar. Problema este ca ati adus la echipa un om care toata viata lui, acolo unde se afla, face tot ceea ce este posibil sa iasa in evidenta. Acolo unde sunt bani ups si el. De ce? Pentru ca el este pregatit sa castige, sa-si insuseasca niste drepturi si castiguri pe carca baietilor.

      Ștergere
    2. Am uitat sa va spun un lucru important. Sincer imi pare bine ca Sandru a inceput sa iasa la iveala prin declaratii. Mai baiatule sa nu crezi niciodata ca tot ce vorbesti cu Mara nu se v-a afla niciodata. Lumea vorbeste ca tu esti cel care ai destabilizat pe
      A.S.Tufeni. Uiti un lucru, ca un mare om tine echipa aia si tu sti destul de bine cine este. Te considera un bun prieten si tu ce faci? Esti impotriva lui. De ce? Esti un mare fraier, un pacalici, un om care nu are scrupule un om care se preteaza la asa ceva. Tine minte toata viata ta ca esti din Baicoi si el te respecta pentru ceea ce faci in teren. Eu nu. Pentru mine esti un tradator. Esti un mercenar. Te bucuri pentru bani. Toti vreti sa avem fotbal de calitate in orasul Baicoi, dar voi va duceti numai dupa bani.

      Ștergere
    3. Daca Sandru are atat de multa putere sau influenta sa destabilizeze AS Tufeni, liderul din tur, inseamna ca nu e chiar un pacalici, nu? :)

      Ștergere
  18. citesc aceste comenturi si chiar nu va inteleg.nu credeti k ati ajuns prea departe?deja si unii si altii ati depasit limita.pana la urma a fost un meci de fotbal.sunteti gata sa va omorati pentru un meci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu meciul e problema, nu vezi! Faptul ca se arunca acuzatii aiurea, ironii de doi lei venite de la oameni de acelasi pret, sume primite "pe Luna", etc.

      Eu odata cu acest post am incheiat definitiv. Dau prea multa atentie.

      BD

      Ștergere
  19. Fotbal vedem marti si miercuri de la 21.45! Joi 20.00 si 22.00! Sambata si duminica de la 10.00, 11.00, 13.00 sau 15.00 vise de jucatori....

    RăspundețiȘtergere
  20. Fotbal - marti, miercuri 21.45! Joi 20.00, 22.00!
    Sambata, duminica 10.30, 11.00, 13.00, 15.00 etc. - 11 cu 11 pe teren mare...

    RăspundețiȘtergere
  21. vi s.a urkt fotbalul la cap?pai dak in liga nationala te ia somnul la 6 din 9 meciuri ,inseamna k la voi e jale.pai borcea,mm sunt mici pe langa voi.are dreptate d.nul nelu.duminik viitoare sigur avem iara noi episoade din 'fotbal cu sabia la intrare'

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca te referi la dl. Diaconu, presedintele Comisiei de Arbitri, nu are cum sa fi facut ce spui tu, pentru ca el face delegarile. Daca te referi la dl. Diaconu, jucator la Cornu, cred ca ar fi mai bine sa il intrebi direct pe el.

    RăspundețiȘtergere
  23. ma refer la presededintele comisiei de arbitri nu la cei de la cornu.nu cunosc perfect regulamentul dar ma refeream la faptul ca d-lul diaconu se pare ca nu stie sau nu vrea sa ia act de arbitrajele golanesti a unor arbitri [nu toti]

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  26. in tur varnita_cornu 4-2 fara drept de apel anul trecut cornu-varnita 1-2 gol de generic batranelul ciocu mic gratiela

    RăspundețiȘtergere
  27. in tur varnita_cornu 4-2 fara drept de apel anul trecut cornu-varnita 1-2 gol de generic batranelul ciocu mic gratiela

    RăspundețiȘtergere
  28. GENOCID... DACA AR CITI MESSI TOATE COMENTARIILE REFERITOARE LA LIGA A V-A PRAHOVA ROMANIA... AR CREDE CA SE CASTIGA MAI MULT DECAT LA BARCELONA! PENTRU CE ATAT SCANDAL? CORECTITUDINE 100% NU EXISTA NICAIERI IN LUME.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scuze... mai scapa... nu a fost cu nici o intentie... l-am sters, asa cum am facut si cu comentariul tau care il reproducea!

      Ștergere
  30. pt baietii de la varnita.nu tin cu cornenii dar sincer deja e prea mult.ca sunt hoti ca ei cumpara tot ,ca fac ,ca dreg,pana una alta sunt pe primul loc.stiu despre voi ca sunteti o echipa incomoda mai ales acasa,dar in acelasi timp echipa de maxim locul2-3.nu o luati ca pe o rautate dar va garantez ca nu stiti sa jucati sub presiune ,la rezultat pt locul 1.ca ii incurcati pe ei sau pe altii acasa la voi ,jos palaria.dar in acelasi timp poti lua bataie la locul 13 de exemplu.va rog incetati pt ca deja fanul sau jucatorul vostru care posteaza pe blog a inceput sa fie penibil.cu respect

    RăspundețiȘtergere