duminică, 14 aprilie 2013

Liga B Prahova. NG Brătăşanca - AS Tufeni 2-4

După un început de retur dificil, cu rezultate preponderent nesatisfacătoare, AS Tufeni pare să îşi fi revenit astăzi. În deplasarea de la Brătăşanca, acolo unde antrenor-jucător este Cristi Zmoleanu, un alt mare petrolist, Vali Negoiţă, directorul tehnic al echipei din Tufeni, şi-a demonstrat clasa cu o serie de schimbări inspirate, întorcând rezultatul de la 0-2 la pauză, la 4-2 în favoarea formaţiei sale.
La echipa din Tufeni a debutat în jocul de la Brătăşanca şi
Botoşneanu, fost echipier la FC Băneşti, iar evoluţia sa a fost unanim apreciată de oficialii formaţiei din Tufeni. Ariciu şi Comnoiu, fiecare cu câte două goluri, au fost artizanii unei victorii care o readuce pe AS Tufeni în lupta pentru promovare.
Într-un meci în care brigada lui Laurenţiu Piciu s-a achitat ireproşabil de misiunea sa, AS Tufeni a jucat cu: T. Ionescu - Gagiu, Şerban, Păun (cpt) (Dinu), A. Burchi - Necşoiu (Brebenel), Fomenco, Botoşneanu, Comnoiu (Şişu) - Stamate (Calaver), Ariciu.

3 comentarii:

  1. Bravo baieti. Astazi a-ti dovedit ca sunteti echipa noastra mult iubita.

    Suporter AS Tufeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi am intalnit o echipa care credeam ca o
    s-o batem, avand in vedere rezultatele anterioare. Din pacate baietii de la Tufeni si-au luat un antrenor in adevaratul sens al cuvantului. Dupa pauza nu am trecut de jumatatea terenului, echipa din Tufeni ne-a dominat la toate capitolele. Este singura echipa care ne bate pe terenul nostru la asemenea scor.

    RăspundețiȘtergere
  3. si singura care vine blindata

    RăspundețiȘtergere