marți, 16 aprilie 2013

Scandalurile din jurul Conpetului continuă... Şi "Don Lică" nu lipseşte!

După apariţia raportului Corpului de Control al Primului Ministru privind rezultatele controlului efectuat la societatea Conpet Ploieşti în perioada 2009-2012, cred că se impun nişte precizări suplimentare legate de echipa de fotbal, pentru că neregulile sunt foarte grave, iar instituţiile statulului ar trebui să se sesizeze.
La data de 3 septembrie 2012, CS Conpet Ploieşti se retrage din campionatul de fotbal, Liga a 3-a, motivul invocat de directorul general Nicolae Alexandri fiind că a considerat ILEGALĂ funcţionarea şi finanţatea echipei de fotbal. În urma acestei decizii, preşedintele secţiei de fotbal îşi dă demisia şi împreună cu cei mai buni jucători pleacă la FC Unirea Câmpina.
A doua zi, pe 4 septembrie 2012, CS Conpet Ploieşti prin adresa nr. 393 din 4 septembrie 2012 anulează retragerea echipei urmând să activeze în continuarea în Liga a 3-a.
Jucătorii care erau angajaţi la societatea Conpet SA Ploieşti au fost concediaţi.
STUPOARE!!! În acelaşi timp se înfiinţează o nouă echipă, AFC Conpet Ploieşti, care la data de 13 noiembrie 2012, printr-un contract primeşte o sponsorizare de 140.000 lei! (1,4 miliarde lei vechi) pentru „promovarea imaginii Conpet”. 
Practic, în momentul de faţă, societatea Conpet are două cluburi: CS Conpet Ploieşti şi AFC Conpet Ploieşti, reprezentată de Silviu Crângaşu, preşedinte club şi asociat cu Vlad Tudose, în calitate de şef resurse umane la Conpet şi rudă de gradul I cu directorul general Nicolae Alexandri. AFC Conpet a primit suma de 140.000 lei la data de 13 noiembrie 2012, moment la care AFC Conpet nu era înscrisă în nici o competiţie!!! Singura competiţie erau alegerile parlamentare!
AFC Conpet Ploieşti – reprezentată de băieţii deştepţi sus amintiţi – nu este afiliată sau recunoscută de nici o federaţie sportivă, echipa de fotbal din Liga a 3-a activând sub numele CS Conpet Ploieşti! În schimb, au făcut contabilitate separată faţă de CS Conpet şi conform „surselor” a mai luat sponsorizări şi de la alte societăţi, printre care ROMGAZ (director general Vasile Cârstea). Astfel constituită, această grupare funcţionează şi spală bani după bunul plac. De asemenea, există suspiciunea că se face evaziune fiscală, pentru că jucătorii au contracte mici şi sunt plătiţi cu sume suplimentare la „negru”, fără forme legale şi fără a avea plătite asigurările sociale.

2 comentarii:

  1. d-le administrator,am inteles pozitia dv fata de ajf prahova in speta s.crangasu.dar la emisiunea de la realitatea tv in care ati intervenit telefonic se pare ca,corp[ul de control al ministrului se pare cA GASESTE IN NEREGULA PRIMA ECHIPA DAR SURPRINZATOR A2 ESTE OK.CA DON LICA NU APARE CU UN PUNCT DE VEDERE E O LIPSA DE BUN SIMT,DAR SI CU ACEASTA TEVATURA SAU FARA,ACTIVITATEA AJF PRAHOVA E DESTUL DE DILUATA.MA INTREB CE O FI PE LA ALTE AJF CAND SE STIE CA AJF PRAHOVA E IN PRIMELE 3 CA SI REZULTATE[SA NU CREADA CARCOTASII CA E MERITUL LUI CRANGASU-FALS]?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa va spun, dar am constatat ca nu ati inteles nimic! Eu mai romaneste de atat nu stiu, asa ca...

      Ștergere