miercuri, 3 aprilie 2013

Vali Negoiţă este noul director tehnic al formaţiei AS Tufeni!

Începând de astăzi, AS Tufeni a făcut o mutare importantă, atât în plan tehnico-tactic, dar şi al imaginii, aducându-l ca director tehnic pe Valentin Negoiţă (foto). Unul dintre jucătorii emblematici ai Câmpinei, tehnician de valoare, fost secund la Petrolul Ploieşti în mandatul lui Valeriu Răchită, Negoiţă a acceptat să fie director tehnic la AS Tufeni şi să le dea o mână de ajutor în încercarea de a promova în primul eşalon judeţean. Gheorghe Şerban va rămâne antrenor principal al echipei şi se va baza pe experienţa şi valoarea lui Negoiţă, stabilind împreună toate detaliile tehnice de abordare a jocurilor următoare.

7 comentarii:

  1. A fost secund in mandatul lui Vivi Rachita si scouter in cel al lui Mircea Rednic. Succes, Vali!

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit vali s ea gasit echipa ,

    RăspundețiȘtergere
  3. Marius - T.F.N. - BOIS -4 aprilie 2013 la 20:14

    Bravo Vali. Ai ales cu sufletul. Nu o sa-ti para rau. Vei gasi acolo niste baieti buni cu bun simt care te vor asculta si te vor respecta. Cred ca este echipa cu cei mai multi spectatori prezenti la meci,atat acasa cat si in deplasare. Te vor aplauda si te vor aprecia. Respect pentru alegerea facuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult,va asteptam la meci duminica sa fiti alaturi de acesti baieti.

      Ștergere
  4. Vali schimba ceva la echipa asta. Adu-i la forma si jocul bun din Turul campionatului si-ti vom fi recunoscatori pe viata. Giani te iubim. Nu mai asculta la rautatile din jur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma lntreb cu mirare ce salariu li ofera As tufeni acestui antrenor cu mare experienta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti raspund eu chiar acum. Salariul primit este ZERO...,fac asta pentru ca sunt prieten cu Dan si Giani.Nu imi este rusine sa accept acest lucrul chiar daca pare destul de surprinzator pentru multi.Eu nu promit ca echipa Tufeni va promova dar va pot asigura ca vor arata un fotbal frumos si foarte ofensiv.Oricum totul este temporar pana cand voi avea o noua oferta.

      Vali Negoita

      Ștergere