luni, 13 ianuarie 2014

Instanţa a respins din nou Statutul lu' "Don Lică"! Irevocabil!

Anul 2014 a început cât se poate de prost pentru "Don Lică" şi gaşca sa, sigură pe sine că poate prosti pe oricine la nesfârşit...
Lungul proces prin care solicita aprobarea modicării Statutului al AJF Prahova, aprobat printr-o "şuşă" hilară la ceas de decembrie 2012, s-a sfârşit!
În ciuda sforţărilor sale, în ciuda propagandei sale care îl ridica în slăvi şi prezenta o ciudăţenie de document din partea unui jurist al FRF ca fiind documentul salvator, Tribunalul Prahova a respins aprobarea acestui statut, cel mai probabil principalul argument fiind lipsa avizului Comitetului Executiv al FRF din dosar!
Partea proastă - sau, poate, tocmai partea bună - este că decizia este irevocabilă! Sincer, nu ştiu ce mai poate face "Don Lică"... Demisia de onoare, probabil că nu o ia în calcul; din păcate, constat cu tristeţe, că membrii afiliaţi ai AJF nu au "sânge în instalaţie" pentru a proni o acţiune amplă, comună, care să se soldeze cu fireasca demisie a lui "Don Lică", iar la FRF nu este momentul pentru aruncarea "măselei stricate" care continuă să sfideze pe toată lumea desfăşurându-şi activitatea fără statut de ani întregi!!!

6 comentarii:

  1. lica...scoate camasa...se intoarce roata si ce rau ne pare :)) lica, ai inceput bine anul..:))

    RăspundețiȘtergere
  2. DIMAAAAAAA, cateluleeeeeeee, ce mai scrii acu la misto?

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta demonstrează capacitatea managerială a lui don Lică de a conduce AJF-ul, adică șmecherește, el crezând că dacă îi păcălește pe cei de la echipe, crede că păcălește și instanțele de judecată. Păcat că adevărații conducători de echipe nu realizează că sunt păcăliți, umiliți, șmenuiți de don Lică și gașca lui. De ce don Dima, cățelușul de pază și gașca lui de la Prahova, nu scriu nimic de respingerea Statutului, cum bine zice anonimul de la 23,41. Am uitat ei fac parte din categoria ziariștilor integri și corecți.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lica, Romania a intrat in UE...prahovenii iti dau.....
    Pe pielari tu nu mai stai
    La apel ai tot sperat.
    Ca statutul e nu e....la apel ai luat ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o intrebare pentru don Lică si gașca lui. De ce și-a legat de fund scaunul de la AJF incălcând orice lege, statut, etc.? Poate răspunde? Sau poate nu poate răspunde că el cu gașca lui sug cu nerușinare banii "amărâtelor de echipe" care nu știu cum să facă rost să plătească un transfer sau un barem de arbitraj?

    RăspundețiȘtergere