sâmbătă, 8 februarie 2014

Amical: CSM Câmpina - Conpet Ploieşti 1-0

La Izvorani, după amicalul dintre AFC Fortuna Poiana Câmpina şi Inter Clinceni, încheiat cu victoria elevilor lui Stăncioiu cu 5-1, a avut loc un alt joc amical, de această dată între două echipe prahovene din Liga a 3-a, CSM Câmpina şi Conpet Ploieşti.
Ambele formaţii s-au angrenat într-un joc aprig, viu disputat. Singurul gol al formaţiei CSM Câmpina a fost marcat în minutul 56 de N. Popescu. La 0-0, în finalul primei reprize, minutul 43, Damaschin a ratat o lovitură de pedeapsă.
Antrenorii Daniel Chiriţă, Robert Stoica şi Marius Palancianu au început jocul cu: Panaite - Cl. Dumitrescu, Ciobanu, V. Sandu, M. Tudor - Puchea - N. Popescu, Teleoacă, Ilioiu - Ad. Ilie, D. Nae. Au mai jucat: A. Bica - Damaschin, Burloiu, Preda, G. Costin, Băcioiu, Dobrinoiu.
Următorul meci amical al CSM-ului va avea loc joi, 13 februarie, la Izvorani, de la ora 13.00, cu Unirea Slobozia.

6 comentarii:

  1. iarna aceasta arbitrii sunt secreti sau ai interdictie sa anunti cine a arbitrat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ţi s-a părut până acum vreodată că cineva mi-a putut pune vreo interdicţie pe acest blog?!

      Ștergere
    2. pentru cei mai scrupulosi,ANDREI MOROITA fost jucator la CONPET si cu toate astea a arbitrat foarte CORECT.In rest ALEX cine nu munceste nu greseste

      Ștergere
    3. tu ştii ce ai pe suflet de faci asemenea comentarii...

      Ștergere
  2. ...am vrut sa-ti justific" omisiunea"sesizata de cel care a facut primul comentariu,cred eu pitin rautacios.Atita tot,numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. CATIVA SUPORTERI CSM-ISTI AU FOST PREZENTI LA ACEST MECI SI AU VAZUT UN MECI FRUMOS PLACUT DE CALITATE . UN PIC CAM DUR DIN PARTEA CELOR DE LA CONPET , DAR TOTUSI BUN SE VEDE CA SE JOACA MULT MAI BINE , MAI OFENSIV . NE-A PLACUT CUM S-A JUCAT , JUCATORII CARE AU VENIT AU ADUS UN PLUS ECHIPEI , SUNT JUCATORI BUNI DE CALITATE SI S-AU INTREGAT PERFECT IN ECHIPA . . PT NEA VALI NICOARA : CUMPARATII LUI NAE O CASCA DA PROTECTIE , CACI ERA SA ISI SPARGA IAR CAPUL NAE :)))) . SUNTEM MULTUMITI DE CUM A JUCAT ECHIPA, SE JOACA MULT MAI BINE DECAT IN ERA SINESCU . NE VEDEM LA MECIUL CU UNIREA TARLUNGENI DE PE DATA DE 22 FEB . FORTZA CSM CAMPINA
    ........ TYBYAS

    RăspundețiȘtergere