sâmbătă, 22 februarie 2014

Amical: FC Băneşti - CS Blejoi 0-4

Disputat până la urmă la Bordeni, amicalul dintre FC Băneşti şi CS Blejoi s-a încheiat cu victoria categorică, scor 4-0, a formaţiei din Blejoi.
Destul de supărat mai ales de rezultat, antrenorul băneştenilor, Ion Burchi, ne-a declarat la finalul partidei: "Bine că nu a început astăzi campionatul! S-a văzut lipsa meciurilor de verificare şi tocmai de aceea vom căuta ca în prima parte a săptămânii viitoare să mai jucăm un meci amical, cel mai probabil că una dintre echipele din eşaloanele judeţene inferioare. Faţă de emciul de astăzi cred, totuşi, că diferenţa de 4 goluri este mult prea mare faţă de ceea ce s-a jucat în teren, ca să nu mai amintesc că primele două goluri au fost din lovituri de pedeapsă. Sper să învăţăm ceva din acest joc, iar în campionat să ne luăm revanşa!"

6 comentarii:

  1. Salut.Sunt un fost ( sper ) jucator la Paulesti si vreau sa va spun ceva.La aceasta echipa este un presedinte Dinescu Marian ( asa am vazut pe acordul de transfer),care nu are nici o treaba cu fotbalul,dar nici panarama aia de Vasile Vasile care se da presedinte.( am intelese ca fost in cantonament la Sinaia si fiica-sa ).Acest Vasile este ( asa am inteles ca eu nu-l cunosc ) un fost paznic la croitorie si care s-a insurat cu o fata plina de bani si a fost cununat de Fane Chibrit,astfel a ajuns consilier si conducator de fotbal....................,insa surpriza mare este ca a reusit performanta de a obtine la varsta de 45 ani si cu brio de 3 ori nota 1 la bac,dar de,unde nu este creier ce vrei sa obtii.La aceasta echipa Margarit aduce de toate( inclusiv bani,iar Vasile cred ca deconteaza facturile cum face cu Regina Noptii ),prostii ceilaltii, Banu ( cred ca-s doi frati ),Dinescu,Iancu si ala cu terenul,decat presteaza,ca iei nu candideaza,dar de unde roade domnul consilier si domnul vice ( acum este primar ) mai conteaza cine scoate castanele.....P.S.La astia mai este unul care manaca si nu are nici o treaba,cred ca Brutus,Prutus sau ceva de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. fii mai explicit ca........

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut.Fara a fi rautacios va pot spune ca numai un cretin poate sa spuna asa ceva,mai mult decat atat domnule Sandu ,inainte de a publica aceste bazaconii,ptr.a verifica cele spuse de acest"fost sau actual jucator " ma puteti suna asa cum ati facut-o de multe ori pentru veridicitate,insa vad ca este mai usor sa arungi cu intrigi,decat sa scrii adevarul.Noi stim cine este acest personaj,dar nu-l vom lasa sa ne strice imaginea si vestiarul,pe care cu greu le-am construit in ultimii ani.Si ca sa-l parafrazez ( am vazut cata cultura si gramatica cunoaste ) pe acest mercenar sau pseudo-jucator "P.S" Vezi ca prostul de paznic ti-a dat bani din buzunar.sa joci la Paulesti,dar la ce caracter ai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Va inteleg supararea, dar tocmai aveti ocazia aici sa spuneti dvs care este adevarul! Asa cum ati facut-o de multe alte ori! Multumesc si succes in campionat!

      Ștergere
  4. sunt de acord cu primul comm acest paznic este un caracter zero baga numai intrigi si nu a realizat nimik in fotbal si nici nu v a realiza ca nu are cum este un fake

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere