duminică, 16 februarie 2014

Amical: Vulturii Proviţa de Sus - Tricolorul Breaza 2-5

Brezenii conduşi de Marius Vişan au câştigat categoric amicalul din această dimineaţă de la Proviţa de Sus, cu scorul de 5-2, prin golurile marcate de
Vişan (min. 5), Şovăială (min. 19, 29, 42) şi Nica (min. 39). Blogul clubului brezean informează că formula aliniată la Proviţa a fost: Petrescu - Basma, Brânzea, Soreanu, Nica, Fl. Voinea, Cojocaru, Duricu, Urdea, Şovăială, Vişan. Au mai intrat D. Constantin - Heroiu, Iordache, Muşea, Mierliţă, Piciorea, A. Dumitru, Goagă, Drăgoi.
Următorul amical al formaţiei Tricolorul Breaza va avea loc marţi, 18 februarie, la ora 15.30, cu AFC Fortuna II Poiana Câmpina.

7 comentarii:

  1. Diferenta a fost data de faptul ca Breaza a putut alinia in cele 2 reprize 2 echipe aproape total diferite in timp ce Provita a avut doar 2 schimbari.Totusi o diferenta exista dar nu chiar asa mare plus ca cel putin unul din goluri a fost marcat dn offside neexistand la meci arbitrii asistenti care sa ajute "centralul" care era un oarecare incaltat in bocanci si care arbitra cam de la jumatatea terenului si care a permis un joc dur practicat de 2-3 jucatori ai celor de la Breaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fim seriosi, am fost la meci si cei de la Provita nu au trecut de jumatate decat cu minge lunga...Visan le schimba jocul brezenilor, si-l schimba cu mult in bine. Cat despre arbitraj...ma abtin si eu, dar nu mi s-a parut un joc foarte dur

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am spus ca Provita ar fi jucat in vreun mare fel si intradevar Visan isi face meseria bine.Oricum sa tinem cont ca a fost un meci de pregatire.

    RăspundețiȘtergere
  4. transferuri au facut si cei de la brebu , vreo 8 jucatori insa 3 dintre ei sunt clar de certa valoare . va spun cu actualul lot e clar brebu nu poate sa-si faca griji privind retrogradarea. in privinta celor de la breaza pot spune ca visan e cel mai bun transfer care-l puteau face cu siguranta , insa eu cred ca cu o floare nu se face primavara......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cainii latra ursul merge...si nu era nici vorba de Brebu aici. Pe noi nu ne intereseaza de Brebu ci sa scapam noi de retrogradare. PS: Visan o sa termine si de unul singur unele meciuri, desi la noi joaca toata echipa. Nu se castiga un meci doar cu 3 jucatori chiar daca sunt "jucatori de certa valoare".

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere