duminică, 2 februarie 2014

AS Tufeni şi-a reluat astăzi pregătirile

Astăzi a avut loc reunirea lotului formaţiei AS Tufeni. După o discuţie firească între jucători, antrenori şi conducerea executivă a clubului a urmat un antrenament fizic.
În momentul de faţă, echipa este antrenată de Gheorghe Şerban, cel puţin până la revenirea în ţară a lui Valentin Negoiţă, aflat de la sfârşitul anului tercut în Irlanda.
Preşedintele formaţiei AS Tufeni, Giani Chiotoroiu, ne-a declarat: "Ne-am reunit astăzi, după o vacanţă destul de îndelungată. Vrem să ne pregătim bine, în funcţie şi de eventualele sponsorizări intenţionând la finalul lunii februarie efectuarea unui stagiu de pregătire centralizată. În privinţa lotului, Silviu Ariciu a primit acordul nostru să joace în a doua parte a campionatului la FC Băneşti, fiind în momentul de faţă în discuţii cu trei jucători pentru a veni în lotul nostru".
AS Tufeni va continua pregătirile la baza sportivă din localitate, în săptămânile următoare fiind programate şi o serie de jocuri amicale.

2 comentarii:

  1. S-au "reunit" si cu arbitrii? sau astia fac jonctiunea mai tarziu

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta cei de la Tufeni nu au avut parte de ajutorul arbitrilor. Au jucat doar pe teren si asa o vor face si in retur

    RăspundețiȘtergere