vineri, 14 februarie 2014

Irimescu este noul antrenor al formaţiei CS Cornu

CS Cornu, ocupanta locul al 14-lea, cu 14 puncte, în primul eşalon al campionatului judeţean, şi-a reluat pregătirile, dar zilele acestea s-a despărţit de antrenorul din prima parte a campionatului, Daniel Corcodel. De conducerea tehnică a formaţiei din Cornu se va ocupa în continuare Irimescu. "Nu ne-am înţeles din punct de vedere financiar cu Daniel Corcodel şi am decis de comun acord încetarea colaborării noastre. Irimescu a fost de acord să fie în continuare alături de noi şi din postura de antrenor principal, astfel că are deplina noastră încredere pentru a conduce din punct de vedere tehnic echipa CS Cornu. Sper ca această schimbare să aibă un efect pozitiv asupra jucătorilor şi în a doua parte a campionatului să avem rezultate mai bune. Până la reluarea competiţiilor oficiale, avem promisiunea conducerii Primăriei Cornu, personal a domnului primar Cornel Nanu, că se vor găsi resursele necesare pentru a efectua un stagiu de pregătire centralizată de 5-6 zile, astfel încât la ora primului joc din campionat, în deplasare cu Tricolorul Breaza, să fim gata să furnizăm un rezultat pozitiv", ne-a declarat Mărgărint "Mara" Ciobotaru (foto), conducătorul formaţiei din Cornu.
Până la ora amintitului joc din deplasare cu Tricolorul Breaza, în Cupa României, cu o săptămână înaintea reluări campionatului, CS Cornu va întâlni pe teren propriu formaţia Astra II Giurgiu, liderul autoritar al campionatului judeţean.

7 comentarii:

  1. gica irimescu e marius irimescu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce cauza a plecat Corco?Nu s-au inteles la bani?Pai nici noi ,jucatorii n-am primit bani.Am promovat si Mara a uitat da premieze toti baietii.A dat numai unora ,in special celor din Cornu si altor catorva ,restul banilor....Cand eram la UNIREA il injuram pe Bogdan ca ne minte,dar Mara e mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cantonament? O sa stam la cabana iar decontul va fi de hotel de 5 stele.Mana cereasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. da care are curajul în ziua de azi să joace la CORNU sau la orice echipă fără bani ci doar din dorinta si plăcerea de a juca fotbal,fără benefici și din plăcere. cîți mai au onestitatea asta în ziua de azi,? să joace doar pentru echipă si băieți pentru muncă si salariu atîta fără prime de obiectiv etc?

    RăspundețiȘtergere
  5. eu chiar nu pot sa-mi dau seama cu ce va poate minti maradona asta de stati pe la cornu unii dintre voi care chiar puteti juca la o echipa cat de cat cu pretentii in liga a ph. un impatimit al fotbalului judetean.

    RăspundețiȘtergere
  6. mara rusineeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! un mincinos de 2 lei........

    RăspundețiȘtergere
  7. tot se invart asa zisi antrenori pe la cornu,cat a fost roberto pe cativa lei si a facut performanta nu a fost bn...fara o organizare buna aceasta echipa va fi victima sigura

    RăspundețiȘtergere