luni, 3 februarie 2014

HCM Câmpina ameninţă cu neprezentarea dacă FRH nu schimbă arbitrii partidei de duminică!

După ce nu s-a prezentat la meciul de duminică de la Iaşi, anunţând din timp FRH că sunt în incapacitatea de a face această deplasare, oficialii HCM Câmpina sunt total nemulţumiţi de delegarea a doi arbitri din Ploieşti la meciul de duminică, de pe teren propriu, cu... CSM Ploieşti.
Întâlnirea cu gruparea ploieşteană, programată duminică, 9 februarie, de la ora 12.00, sala "Grigorescu", ar urma să fie arbitrată de ploieştenii Laurenţiu Sârbu şi Adrian Vasile, ambii făcând parte din lotul pentru meciurile de juniori I, conform site-ului federaţiei de specialitate.
Conducerea HCM Câmpina este nemulţumită de această delegare, vicepreşedintele Gabriel Nedelcu declarând pentru blogul clubului câmpinean: "Ne-am săturat sa fim cobai. Este inadmisibil ca acest meci, fie el şi dezechilibrat, să fie arbitrat de doi arbitri din Ploieşti, unul fiind chiar un fost jucător al CSM-ului din Ploieşti. La Iaşi am avut parte de arbitri locali, acasă cu HC Buzău am avut parte de un arbitraj care a deranjat ambele echipe. Chiar dacă suntem pe ultimul loc şi chiar dacă avem o situaţie financiară precară nu cred că trebuie să fim trataţi de asemenea manieră. Vom trimite o înştiinţare către FRH şi vom anunţa că nu ne vom prezenta dacă brigada de arbitri nu se schimbă!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu