sâmbătă, 1 februarie 2014

Mulţi bani de la bugetul Câmpinei pentru sport în 2014

Joi, 30 ianuarie, în cadrul şedinţei Consiliului Local Câmpina s-a aprobat bugetul pentru anul 2014. Firesc, sunt bani alocaţi şi sportului... Nu am să comentez fiecare alocare bugetară, pentru că ar fi atât de multe lucruri de spus, ci doar vi le prezint.
- acţiuni în baza Legii 350 (majoritatea sunt deja destinaţi pentru CSM Câmpina) - 627.000 lei
- finalizarea lucrării de modernizare a terenului sintetic de la Căminul Petrol - 710.000 lei
- acţiuni sport de masă - 200.000 lei
- Memorialul “Ştefan Stănescu” la handbal fete şi băieţi – 1.300 lei
- concursuri de înot (Cupa Primăverii şi Cupa Moş Crăciun) – 2.500 lei
- Memorialul “Mihai Pastor” la baschet (fete şi băieţi, liceu) – 1.700 lei
- Cupa “Barbu Ştirbei” la fotbal, gimnaziu – 1.300 lei
- Cupa Câmpina pentru iubitorii de natură şi pescuit – 1.200 lei
- Cupa municipiului Câmpina la fotbal de sală – 1.700 lei
- Gala sportului câmpinean - 20.400 lei
- Cupa municipiului Câmpina la baschet, elevi gimnaziu - 1.500 lei
Total: 1.568.600 lei, adică peste 15,6 miliarde lei vechi! O fi mult, o fi puţin, mai ales având în vedere pentru ce sunt alocate aceste sume, vă las pe dvs să decideţi, pentru că din banii dvs sunt toate aceste sume!

6 comentarii:

  1. Cred ca o sa avem in curand descinderi si la Primaria Campina, asa cum au fost la Primaria Ploiesti, din cauza bailor dati aiurea la CSM ca asa vor Guran, Fratila, Ionita si ceilalti de teapa lor! Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo primariei din Campina ca da bani la fotbal....la noi la Negoiesti care sintem tot echipa primariei trebuie sa facem cheta ca sa avem macar niste apa la un meci, ne cumparam singuri echipament si nu ne intreaba nimeni de rezultat decat cateodata domul vice (SINGURUL MAI APROPIAT DE NOI). dar domnu presedinte e platit boiereste de primarie doar ca sa puna niste vize la nea Negoita de la AJF, treaba pe care foarte bine poate so faca delegatul echipei...dl presedinte L n-a venit la nici un meci al nostru si nu stim daca cunoaste mai mult de doi trei jucatori de la Negoiesti..pana cand o merge treaba asta asa, au gasit pe unul nea Coco sa faca treaba la club pe o bere ...iar cei mai multi bani de la club pleaca spre porumbei ca dl L a avut grija nu de fotbal ci sa infiinteze la club columbofilie...ha ha ha ha... nea Porumbita e de 1000 de ori mai bun ca nea L....dar o sa vina si alte alegeri si atunci sa apelati la dl L

    RăspundețiȘtergere
  3. lui Hagianu nu i s-a dat nimic la copii si juniori?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. clubul lui Hagianu va putea participa ca si toate celelalte cu depunerea unui proiect care sa obtina finantare in baza Legii 350 din cele 627.000 lei alocate. de fapt, Hagianu si ceilalti se vor lupta pe ce mai ramane de la CSM...

      Ștergere
  4. intrebare pentru cel din Negoiesti......de ce nu mai vor arbitrii sa arbitreze acolo? Pentru ca organizarea e zero barat....am arbitrat acolo si am constatat ca din partea clubului nu era nimeni pe acolo, cum e normal....pana la urma, de echipa aceea nu raspunde nimeni?

    RăspundețiȘtergere