duminică, 13 iulie 2014

4 certitudini pentru cantonamentul Fortunei

Mâine, 14 iulie, începe primul stagiu de pregătire centralizată al echipei Fortuna Poiana Câmpina în perspectiva debutului în eşalonul secund al fotbalului românesc. Ieri, după ultimul antrenament înaintea cantonamentului, antrenorul Eusebiu Tudor (foto) a anunţat lotul care se va caza de mâine la hotelul de la Casa Tineretului, din Câmpina. Din lotul lărgit care s-a aflat în prima săptămână de pregătire sub comanda lui Eusebiu Tudor nu au fost chemaţi în cantonament Adrian Ungureanu, Alberto Gheorghe, Romario Moise şi Caramalău, care dacă nu îşi vor găsi alte echipe ar putea continua totuşi la "satelitul" Fortunei.
În schimb, dintre jucătorii aflaţi în probe, Eusebiu Tudor i-a anunţat că vor intra în cantonament pe
Cătălin Savin (fundaş, născut în  1990, Concordia Chiajna), Alexandru Birău (fundaş, născut în 1994, Poli Timişoara), Tudor Tudorache (atacant, născut în 1995, Dinamo Oneşti) şi un portar originar din Camerun, fiind şanse foarte mari ca în câteva zile aceştia să semneze contracte cu singura grupare prahoveană din eşalonul secund.
De asemenea, alţi doi jucători aflaţi în probe la Fortuna vor intra în cantonament sub comanda lui Tudor, dar încă nu s-a luat o decizie definitivă în ceea ce-i priveşte. este vorba de Savilă (jucător aparţinând de Dinamo Bucureşti) şi Ciobanu (care a evoluat în sezonul trecut la FC Olt).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu