duminică, 20 iulie 2014

Amical: Tricolorul Breaza - Olimpia Brazii (Ialomiţa) 5-2

Sâmbătă după-amiază, Tricolorul Breaza a câștigat prima partidă de pregătire din această vară, scor 5-2 (4-0 la pauză) cu Olimpia Brazii, echipă din campionatul județului Ialomița. Pentru formația brrezeană și-au trecut numele pe lista marcatorilor Șovăială (min. 4 și 43) și Șerban (min. 17 și 30), în timp ce al cincilea gol a fost marcat de oaspeți în propria poartă (min. 52). Antrenorul-jucător Marius Vișan (foto) a aliniat în acest meci următorul "11": D. Constantin - Piciorea, Basma, Lupescu, Brânzea, Mușea, Duricu, Șerban, Vintilă, Șovăială, Iordache. Pe parcursul meciului, au intrat și ceilalți jucători aflați la dispoziția tehnicianului brezean,
informează blogul oficial al clubului din Breaza, csotricolorulbreaza.blogspot.ro.
Amicalul de sâmbătă după-amiază de la Breaza a fost arbitrat de o brigadă câmpineană formată din Mihai Amorăriţei - Roxana Bănăseanu, Ştefan Călăraşu.
Următoarele două partide de verificare ale elevilor lui Marius Vişan vor avea loc marți, 22 iulie, la ora 18.00, cu o echipă de juniori din București, și joi, 24 iulie, de la aceeași oră, cu formația Dinamo II București (Liga a III-a). Ambele partide vor avea loc pe stadionul „Parc”, din Breaza.

Un comentariu: