marți, 22 iulie 2014

AS Tufeni şi-a reluat pregătirile cu Robert Stoica pe bancă

Duminică, 20 iulie, AS Tufeni şi-a reluat pregătirile în vederea noului sezon, în care se anunţa ca una dintre formaţiile pretendente la promovarea în primul eşalon judeţean. La reunirea lotului de duminică au fost prezenţi toţi jucătorii care au încheiat sezonul precedent la formaţia din Tufeni, lor alăturându-li-se alţi doi-trei jucători, care se vor afla în probe. Iar noutatea cea mai mare, pe care am prezentat-o în premieră pe acest blog, a fost instalarea pe banca tehnică a lui Robert Stoica (foto - nu cu mulţi ani în urmă, când evolua în tricoul CSM-ului din Câmpina).
"Au fost prezenţi toţi jucătorii la reunirea lotului de duminică şi m-a bucurat sincer că nimeni nu şi-a manifestat intenţia de a părăsi echipa. În ultimele zile am reuşit să definitivăm transferul lui Ilioiu, care fusese împrumutat la noi şi, după cum deja se ştie, a fost instalat Robert Stoica pe banca tehnică. În zilele următoare, cât mai curând posibil, intenţionăm să mai finalizăm alte câteva transferuri, astfel încât să avem un lot cât mai competitiv cu care să facem o figură cât mai frumoasă în noua ediţie de campionat.
Nu vom pleca în această vară în nici un cantonament, dar vom încerca să disputăm cât mai multe meciuri amicale, în general cu echipe mai bine plasate în ierarhiile judeţene decât noi", ne-a declarat preşedintele formaţiei AS Tufeni, Giani Chiotoroiu.
Primul meci amical ar urma să aibă loc la finalul acestei săptămâni, în compania echipei AS Ploieşti, de la care se aşteaptă un răspuns ferm în zilele următoare, atunci când se vor stabili şi toate detaliile organizatorice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu