vineri, 11 iulie 2014

Cristi Nica a fost numit în noul CCA condus de grecul Vassaras

În această după-amiază a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al FRF, în cadrul căreia s-a aprobat noua componenţă a Comisiei Centrale a Arbitrilor, principala modificare fiind instalarea în funcţia de preşedinte a grecului Kayros Vassaras, în vreme ce Alexandru Deaconu a devenit vicepreşedinte. În plus, ploieşteanul Cristian Nica a fost cooptat ca membru al CCA.
Noua componenţă a Comisiei Centrale a Arbitrilor este următoarea:
preşedinte - Kyros Vassaras
vicepreşedinţi - Alexandru Deaconu, Patriţiu Abrudan
membri - Irina Mârţ, Cristian Nica, Victor Berbecaru, Cornel Sorescu
Astfel, la jumătate de an după ce a încheiat activitatea de arbitru asistent, ploieşteanul Cristian Nica (foto) este cooptat oficial ca membru CCA,
precedentul prahovean care s-a bucurat de această onoare - dar şi responsabilitate - fiind regretatul dr. Emil Vlaiculescu.
Noul preşedinte al CCA, grecul Kyros Vassaras (foto) are 48 de ani şi a fost arbitru FIFA în perioada 1998 - 2009, având la activ prezenţa la Cupa Mondială Japonia şi Coreea de Sud din 2002, Campionatul European Austria şi Elveţia 2008, Jocurile Olimpice Atena 2004, la care se mai adaugă o semifinală în Champions League (Manchester United - AC Milan 3-2, în 2007) şi una în Cupa UEFA (Glasgow Rangers - Fiorentina 0-0, în 2008). Până de curând a fost membru al Comisiei de Arbitri UEFA, în cadrul căreia a răspuns de ţara noastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu