luni, 7 iulie 2014

Două stagii de pregătire pentru jucătorii Fortunei

"Prima săptămână va fi una de cunoaştere, de acomodare la efort - a început preşedintele Virgil Munteanu (foto) prezentarea programului Fortunei până la începerea campionatului. Apoi se va intra într-un stagiu de pregătire centralizată la Câmpina, la hotelul de la Casa Tineretului, în cadrul acestui cantonament având de gând să disputăm şi 3 meciuri de verificare. Apoi, va urma un al doilea stagiu de pregătire centralizată, tot de două săptămâni, care încă nu s-a stabilit unde va avea loc. Ar putea avea loc chiar şi în străinătate sau într-un loc din ţară, totul depinzând în funcţie de adversarii pe care îi putem găsi pentru cele 5 meciuri amicale pe care antrenorul Eusebiu Tudor le doreşte în acest al doilea stagiu de pregătire. Vom încheia acest cantonament cu un meci amical pe teren propriu, cu o săptămână înaintea începerii campionatului pe 30 august".
Răspunzând unei întrebări, preşedintele Virgil Munteanu a anunţat şi obiectivul Fortunei în noul sezon: "După cum am spus la terminarea campionatului trecut, Fortuna nu va avea niciodată ca obiectiv salvarea de la retrogradare. În aceste condiţii, pentru prima ediţie de campionat în Liga a 2-a, Fortuna are ca obiectiv clasarea în prima parte a campionatului, dar vreau să ştiţi că dacă va exista posibilitatea de a intra în lupta pentru promovare nu ne vom da înapoi".

14 comentarii:

  1. Despre Stancioiu nimic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dl sandu va salut cu respect . Am o intrebare : despre echipa de minifotbal ploiesti 2010 ( vispesti) care este noua campioana pe tara dece nu ai acris 2 cuvinte. Aceasta echipa au in lot jucatori care au evoluat la fosta csm campina. Totusi sunt campioni nationali

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va raspuns cu acelasi respect. Am scris de cateva ori despre minifotbal si feedbackul nu a fost grozav... In plus, nu prea are legatura cu Campina... Daca ati observat, eu ma axez pe trei mari coordonate: sportul din Campina, fotbalul din Prahova si arbitraj. MInifotbalul nu se regaseste, din pacate, pe aceste coordonate... Si apoi, au scris deja atatia altii depsre acest subiect, incat nu vad ce rost ar mai avea sa o fac eu... Sper ca m-ati inteles!

      Ștergere
    2. Dar de hotararea Adunarii Generale privind noua organizare competitionala din vara lui 2014 a ligii A1. Sunteti deacord ca valoarea competitionala v-a creste la liga A, dar si ambitiile celor din liga B vor fi altele. Ce parere aveti? Sunt echipe din zona dumneavoastra in aceasta noua liga, pe care ar trebui sa le promovati imaginea.

      Ștergere
    3. Nu mi se pare o idee grozava... Astept detalii despre aceasta hotarare a AG pe site-ul oficial al AJF pentru a vedea exact conditiile si apoi imi voi exprima un punct de vedere.

      Ștergere
    4. Stimate domnule Neculai,

      Observ in postarea de mai sus mentionat faptul ca va axati pe trei mari coordonate, printre care si arbitraj. Cum in acest an judetul Prahova a fost singurul din Romania care a promovat la nivelul ligii a 3-a 2 arbitri (Mihai Safta si Alin Gheorghe), ma intreb daca acest lucru nu ar fi meritat cateva randuri si pe blogul dumneavoastra? Asta daca tot pretindeti ca va axati si pe a scrie despre arbitraj.

      Cu respect.

      Ștergere
    5. Daca v-ati propus sa fiti un critic - constructiv, desigur - al acestui blog, nu pot decat sa va multumesc! Am scris la momentul respectiv despre promovarea celor doi, asa ca, daca vreti neaparat sa criticati ceva, va rog sa mai cautati... Spor la,,, cautat!

      Ștergere
    6. Va las placerea s-o descoperiti, ca un cititor fidel ce va demonstrati a fi!

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    8. Ce faci, ai cedat psihic? Aoleu...

      Ștergere
    9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  3. LA CHIMIA BRAZI SA BREAZA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e niciun stancioiu la breaza . noi il avem pe visan . nu avem nevoie de stancioiu .

      Ștergere