duminică, 20 iulie 2014

Fortuna a disputat astăzi un joc-şcoală şi se pregăteşte de primul meci amical al verii

Fortuna Poiana Câmpina va intra mâine în a doua săptămână a primului stagiu de pregătire centralizată, astăzi dimineaţă, în lipsa unui adversar pentru un meci amical, având loc un joc-şcoală pe stadionul "Rafinăriei". Eusebiu Tudor a împărţit lotul în două echipe, care au jucat pe durata a două reprize a 45 de minute, tehnicianul oprind meciul ori de câte ori dorea să îndrepte câte ceva în jocul elevilor săi. Au fost menejaţi de la acest joc-şcoală
Buhuşi, Cioinac, cu accidentări ceva mai vechi, dar şi Zegheru, care s-a resimţit în ultimele zile, dar atât Cioinac, cât şi Zegheru vor intra de mâine în programul normal de pregătire al echipei.
Fatai (în dreapta), ascultând indicaţiile lui Eusebiu Tudor la unul dintre antrenamentele de zilele trecute
În plus, de câteva zile se află sub comanda lui Eusebiu Tudor şi Fatai (foto), fratele jucătorului cu acelaşi nume de la Astra Giurgiu, un mijlocaş care a mai jucat în trecut pentru Unirea Câmpina, în Liga a 3-a.
Miercuri, 23 iulie, de la ora 11.00, la Strejnic, Fortuna Poiana Câmpina va întâlni formaţia Conpet Ploieşti în singurul meci amical al acestui prim cantonament, pentru că nici pentru finalul săptămânii viitoare, atunci când se încheie acest stagiu de pregătire centralizată, nu s-a găsit nici un adversar. În schimb, a rămas cert amicalul cu formaţia lui Hagi, Viitorul, partida fiind programată pe 31 iulie, urmând a se stabili cât de curând şi locul unde va avea loc acest amical.

2 comentarii:

  1. Jucati cu fotbal club Ocina,ma baieti,daca nu gasiti cu cine! :))) ce figuri ne-am tras...cine e domle'acest eduard?e ruda cu printul Marii Britanii? :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere