vineri, 25 iulie 2014

Fortuna pleacă pe 1 august în al doilea cantonament la Târlungeni

După ce astăzi a încheiat primul stagiu de pregătire centralizată, Fortuna Poiana Câmpina îşi va desemna luni un nou antrenor principal, după ce Eusebiu Tudor a plecat în Qatar, unde a primit o ofertă "de nerefuzat" din partea unei echipe din prima ligă. Apoi vor continua antrenamentele pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, joi, 31 iulie, urmând a întâlni formaţia lui Gică Hagi, Viitorul. Oficialii Fortunei fac demersuri pentru ca acest joc să aibă loc pe arena proprie din Poiana Câmpina, dar cel mai probabil luni se va lua o decizie.
După meciul cu echipa lui Hagi, vineri, 1 august, după masa de prânz, Fortuna va pleca în al doilea cantonament al verii la Târlungeni.
Aici, singura echipă prahoveană din eşalonul secund se va axa pe meciuri amicale, având stabilit următorul program: cu ACS Berceni (4 august), Unirea Slobozia (7 august), Unirea Târlungeni (12 august), Săgeata Năvodari (15 august). Toate partidele vor avea loc la Târlungeni.

2 comentarii:

  1. Tot spuneti ca Eusebiu Tudor a primit o oferta de ,,nerefuzat". La ce echipa a plecat la arabi,domnule Alexandru. Vorbiti de parca a plecat la Real Madrid. A plecat pentru performanta sau pentru bani? Din cate stim noi pe unde a fost a avut rezultate slabe si dvs.il ridicati in slavi de parca ar avea performante extraordinare. Nimic mai fals. A plecat pentru bani si a lasat echipa cu buza umflata. A plecat la o echipa de prima liga de parca campionatul din Qatar ar fi cel mai puernic campionat din lume. Eu zic sa fim realisti si sa nu ne imbatam cu apa rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu comentez toate detaliile mesajului dvs, dar de fiecare data am facut referire la o declaratie chiar a lui Tudor care a spus ca a fost o oferta de nerefuzat din punct de vedere financiar! Restul, sunt parerile dvs personale...

      Ștergere