joi, 3 iulie 2014

Fortuna Poiana Câmpina se reuneşte luni, când îşi prezintă noul staff tehnic şi primele noutăţi din lot

După un sezon spectaculos, la finalul căruia a reuşit promovarea în Liga a II-a, Fortuna Poiana Câmpina beneficiat de o binemeritată vacanţă, care se încheie în acest week-end. Luni, 7 iulie, de la ora 17.00, la stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina - aşa cum este firesc - va avea loc reunirea lotului, precum şi o conferinţă de presă în cadrul căreia vor fi prezentate noutăţile din lot, precum şi noul staff tehnic.
Dacă la nivelul băncii tehnice se ştie că noul antrenor principal este Eusebiu Tudor, acesta urmând a-şi prezenta colaboratorii, în schimb, la nivelul lotului de jucători, certitudinel sunt ceva mai puţine. Astfel, se ştie că s-au prelungit contractele lui M. Marin şi Damian, iar pentru Bogdan Chipirliu, golgheterul împrumutat de la Oţelul Galaţi, Fortuna este foarte aproape de a-l obţine definitiv pe acest talentat vârf de atac.
La capitolul "sosiri", ar fi de consemnat revenirea lui Ionuţ Cioinac, împrumutat pentru jumătate de sezon la Dinamo Bucureşti, penttru care a bifat şi câteva prezenţe în primul eşalon, dar fără să convingă, dar şi transferul lui Georgian Honciu, un mijlocaş central în vârstă de 25 de ani, care a jucat în sezonul precedent chiar la principala contracandidată a Fortunei în lupta pentru promovare, Chindia Târgovişte.
La capitolul "plecări" există un singur nume - Barbu alegând să joace în noul sezon la FC Voluntari, urmând cel mai probabil să fie viitor adversar al Fortunei...
Luni, la conferinţa de la reunirea lotului, probabil că vom afla mai multe detalii şi despre programul echipei până la începerea campionatului din 30 august, stagiile de pregătire centralizată, programul meciurilor amicale, precum şi toate celelalte noutăţi ale singurei echipe prahovene în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu