joi, 24 iulie 2014

Grecul Ilias Spathas arbitrează partida Astra Giurgiu - Slovan Liberec/MFK Kosice

Chiar dacă UEFA nu a anunţat oficial numele arbitrilor din prima manşă a turului al treilea preliminar al cupelor europene, totuşi, federaţiile naţionale au fost anunţate deja de meciurile la care sunt delegaţi arbitri din ţara lor. Aşa se face că pe site-ul Federaţiei de Fotbal din Grecia se regăseşte informaţia că partida tur dintre Astra Giurgiu şi Slovan Liberec/MFK Kosice va fi arbitrată de o brigadă din Grecia, condusă de Ilias Spathas.
Întâlnirea va avea loc pe 31 iulie, la o oră care urmează a fi stabilită. Slovan Liberec şi MFK Kosice se vor întâlni în această seară pentru a stabili calificata, după ce în prima manşă Slovan s-a impus la Kosice cu 1-0.
Ilias Spathas va fi ajutat în meciul de la Giurgiu de asistenţii Lazaros Dimitraidis (32 ani, din 2013 pe lista FIFA), Polichronis Kostaras (31 ani, din acest an pe lista FIFA) şi rerzerva Anastasios Sidiropoulos (35 ani, din 2011 pe lista FIFA).
Ilias Spathas s-a născut pe 18 februarie 1980 şi se află din anul 2010 pe lista FIFA. Vârful carierei sale de până acum a fost un meci în grupele Europa League, Twente Enschede - Helsingborg 1-3 (foto - Spathas în meciul de la Enschede), pe 6 decembrie 2012, precum şi prezenţa ca arbitru adiţional la meciurile de la turneul final al Campionatului Europea de Tineret de anul trecut din Israel, competiţie la care a arbitrat şi românul Ovidiu Haţegan. Nu a mai condus vreun meci internaţional în ţara noastră. În schimb, pe 7 noiembrie 2013 a fost arbitru adiţional la meciul disputat la Cluj-Napoca între Pandurii Tg. Jiu şi Fiorentina, în grupele Europa League. Precedentul meci condus de Spathas în Europa a fost pe 17 iulie anul acesta, RNK Split - Hapoel Beer Sheva 2-1, în turul al doilea preliminar al Europa League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu