joi, 3 iulie 2014

Încă o "prosteală" marca "Don Lică"!

În urmă cu câteva zile am anunţat organizarea mâine, vineri, 4 iulie, a Adunării Generale a "JAF"-ului lui "Don Lică". Au fost o serie de comentarii la postarea respectivă în care mi se aduceau tot felul de acuzaţii, cu tot respectul, dar le consider aberaţii, care nu merită băgate în seamă... În schimb, nimeni văd că nu vorbeşte despre proiectul ordinii de zi, acolo unde există un punct despre care nici unul dintre comentari şi nici o altă persoană din fotbalul prahovean - din interes sau din prostie! - nu spun nimic!
Este vorba de "aprobarea Statutului AJF Prahova, avizat de Comitetul Executiv al FRF"!!! O prostie mai mare, rar mi-a fost dat să văd!
Lucrurile stau exact invers: întâi trebuie aprobat Statutul, care apoi este avizat de Comitetul Executiv al FRF şi apoi se validează de instanţa de judecată, devenind operaţional! Adică, după mintea lui "Don Lică", Adunarea Generală a "JAF"-ului său aprobă un act venit de la un for superior - Comitetul Executiv al FRF?!
Felul în care vor reacţiona delegaţii echipelor prahovene la Adunarea Generală a "JAF"-ului, cel puţin la acest punct, va demonstra - fără să jingnesc pe nimeni (se jignesc singuri, prin atitudinea pe care o au!) - dacă avem de-a face cu o "Adunătură" a "JAF"-ului sau se va găsi măcar o singură persoană care să pună lucrurile la punct... Dar probabil că se va vota într-o veselie, cu gândul la şpriţul şi friptura care vor urma, "Adunătura" fiind doar pretextul (sau aperitivul) pentru o masă tovărăşească a membrilor "JAF"-ului, coordonaţi în mă(t)reaţa-i înţelepciune de "Don Lică"!

8 comentarii:

  1. Probabil prin această "prosteală" marca "Don Lică", cum spuneți dumneavoastră, se încearcă acoperirea acelui Act Adițional fals, întocmit de don Lică și de care instanța de judecată a luat cunoștiință și a respins Statutul AJF.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Important e daca ii va merge stratagema... Cred ca da, pentru ca la cum se voteaza in "Adunatura" "JAF", e posibil orice!

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. In legatura cu ordinea de zi a Adunarii Generale a AJF Prahova si in mod special cu ,,aprobarea Statutului AJF Prahova,avizat de Comitetul Executiv al FRF". Statutul cadru este facut de FRF. Statutul se pune in discutia Adunarii Generale AJF. In Adunarea Generala se fac propuneri,modificari se completeaza dupa care se aproba si se valideaza.Comitetul Executiv avizeaza statutele se regulamentele AJF/AMFB si LPF. AJF isi desfasoara activitatea pe baza legii,statutului si regulamentelor proprii,aprobate deAdunarea Generala si avizate de Comitetul Executiv al FRF. Modificarile si/sau completarile aduse acestora,fara avizul Comitetului Executiv al FRF,sunt nule de drept. Deci Adunarea Grnerala a Asociatiei Judetene de Fotbal,adopta Statutul elaborat in conformitate cu dispozitiile legii si cu regulamentul de punere a ei in aplicare cu prevederile legislatiei romane in vigoare privind persoanele juridice,asociatii si fundatii precum si cu Statutul Federatiei Romane de Fotbal,Statutele FIFA/UEFA. Ce este neclar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce este neclar? Pai exact ce ati scris! Ordinea legala si logica este cea pe care o spuneti si dvs, nu cea pe care o face din interese meschine Don Lica. Statutul intai se aproba (de Adunarea Generala a AJF) si apoi se valideaza (de Comitetul Executiv al FRF), asa cum corect ziceti! Don Lica face invers, tocmai din dorinta de a trece o serie de modificari pe care doar el le vrea si carora sa le dea o aura de legalitate! Acum, sper ca va este clar unde e problema!

      Ștergere
    2. Statutul AJF se aproba si se valideaza de Adunarea Generala si se avizeaza de Comitetul Executiv. In concluzie Statutul unei AJF nu se valideaza de FRF ci se avizeaza. Validarea se face in Adunarea Generala de Comisia de validare care este aleasa in acest furum.

      Ștergere
  5. ce mai face zencenco ? mai esti prieten cu el?

    RăspundețiȘtergere