miercuri, 23 iulie 2014

La Liga B Prahova încă nu s-a stabilit "ţintarul", dar s-a discutat despre Liga... "B+"

În această după-amiază, la sediul "JAF"-ului lu' "Don Lică" a avut loc şedinţa cu delegaţii echipelor din Liga B Prahova. Nu s-a stabilit "ţintarul", pentru că încă sunt multe necunoscute, avansându-se week-end-ul 23-24 august pentru începerea campionatului.
În schimb, s-a discutat parcă ceva mai mult despre nou-înfiinţatul eşalon,
care s-ar putea numi "Liga B+". Din fosta Serie "Vest" din Liga B Prahova ar fi avut dreptul să se înscrie în acest nou eşalon formaţiile AS Tufeni, Tricolor Varniţa, Cetatea Coada Izvor. Formaţia din Varniţa a declinat participarea în această competiţie, în schimb, atât Vulturii Proviţa de Sus, cât şi CSC Poiana Câmpina şi Petrolul Băicoi dorind să se înscrie în acest nou eşalon.
Din punct de vedere al chetuielilor suplimentare care vor fi generate de această nouă competiţie, mai marii "JAF"-ului au precizat că baremurile de arbitraj şi observare vor fi mai mari cu 10 lei faţă de Liga B, în vreme ce o altă creştere a cheltuielilor va fi generată de deplasările ceva mai lungi.
În aceste condiţii, s-a decis amânarea pentru joi, 31 iulie, a unei decizii definitive, atunci urmând a se stabili şi programul în Liga B+ şi Liga B.

9 comentarii:

  1. Petrolul Baicoi a aincheiat campionatul trecut pe locul 10! Iar vor Lica si nea Titi sa bage in fata tot felul de echipe carora le sunt datori?! Si auzi criteriu la ei: daca raman locuri libere, o sa invit echipele care au baze sportive corespunzatoare! Nici nu a inceput campionat, dar ei au inceput deja scamatoriile!!! RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai oameni buni, echipa Petrolul Baicoi nu stim daca vrea sa joace in aceasta liga, dar stim cu siguranta ca acel baiat ( claudiu ) isi doreste sa joace acolo. Dar din pacate nu are vaoare el ca om. Sa te duci in fiecare zi la AJF si sa te milogesti ca vrei mai sus, este o prostie crasa. El nu este in stare sa duca aceasta echipa mai sus de locul 10 prin joc pe teren.Vezi ultimele trei campionate. Dar prin aranjamente el crede ca poate. Dar Lica si Titi vor ?
    Vom vedea. Telenovela este la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  3. Care este deosebirea dintre Liga B si Liga B+?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in liga b+ o sa fie echipele picate din a si primele 4 din b 4 teoretic...

      Ștergere
  4. Cum poate sa faca parte din Liga B+ echipa Petrolul Baicoi cand ei au terminat pe locul 10. Varnita si Coada Izvor au terminat pe locurile 3 si 4 si vor sa joace in noua Liga. Si ca sa raspundem celor care nu stiu care este diferenta dintre liga B si liga B+ este ca din liga B se promoveaza in in liga B+ si din liga B+ se promoveaza in liga A. Domnilor de AJF vreti sa mariti valoarea competitionala prin infiintarea acestei ligi sau vreti sa va faceti de ras cu promovarea echipelor precum Petrolul Baicoi care nu trece de locul 10 de vreo trei ani. Dar are baza sportiva. In Adunarea Generala s-a votat infiintarea acestei Ligi pentru marirea valorii competitionale privind jocul echipelor. Aveti grija ce va doriti..........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde dreaq sa joace taranii aia de la coada izvor in liga b+ cu hartoapa aia de teren....ma mir ca nu vor in liga A :)))

      Ștergere
  5. Rusine sa le fie celor de la AJF daca se bucura la traista lui Claudiu si a lui lideru ala de sindicat care il sustine.
    Vreti sa nu mai vorbeasca lumea urat de voi, domnilor de la AJF, dar daca nu sunteti corecti si faceti favoritisme si continuati cu aranjamente de acest gen vai de capul nostru, astia care cotizam la voi ca sa jucam si noi fotbal organizat. Atentie ce faceti cu aranjamentele astea cu liga asta noua ca s-ar putea sa ne rasculam cu totii pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fratilor vorbiti cat vreti,Petrolul Baicoi va juca in liga B+...
    Noi putem,voi de ce nu puteti????

    RăspundețiȘtergere
  7. eu ma bucur pentru intrarea Petrolului Baicoi in liga b + pentru ca are un teren foarte bun . din punctul meu de vedere a avut mereu echipa buna in ciuda locului pe care la ocupat .daca in locul lor ar fi intrat MISLEA sau Bordeni cei de la tufeni nu ar fi avut atat de comentat.eu cu cine am vorbit au fost multumiti ca a intrat baicoi -ul si nu alte echipe.cei din tufeni sa nu uite ca si in tur si retur cei din Baicoi au jucat mult mai bine ca ei (in ciuda locului din clasament spun asta pentru ca am fost la meci LA baicoi 0 la 0).cu un om in plus din primele minute cei din tufeni au fost dominati la toate capitolele , numai norocul a facut ca meciul sa se incheie egal. A ajuns si Poiana Campina sa si dorreasca sa joace in liga b+.
    FORTA PROVITA

    RăspundețiȘtergere