sâmbătă, 12 iulie 2014

Termen prelungit pentru înscrierile în ligile a doua şi a treia

Până la 15 iulie echipele care vor combate şi sezonul viitor în Liga a 2-a şi Liga a 3-a ar fi trebuit să depună la FRF o cerere de înscriere şi alte documente. Ieri, la ora şedinţei Comitetului Executiv al FRF, doar 10 echipe se înscriseseră în Liga a 2-a,
ceea ce l-a determinat să reprezentantul acestui eşalon în Comitetul Executiv, Auraş Braşoveanu, care este şi preşedintele LPF2, să solicite şi să obţină o amânare până la data de 20 iulie, dată după care ar trebui să se tragă linie şi să se realizeze "ţintarul" pentru noua ediţie de campionat.
De asemenea, într-o declaraţie de presă, Auraş Braşoveanu a dezvăluit că 8 echipe, dintre care 4 din cele nou promovate din eşalonul al treilea, au de achitat baremuri de arbitraj, observare sau supervizare, iar până nu îşi achită aceste datorii nu se pot înscrie pentru viitoarea ediţie a campionatului.
Aşadar, probleme şi probleme mari în configurarea seriilor din eşaloanele al doilea şi al treilea, iar ca o părere persoană, nu cred că va putea începe campionatul la 30 august, cel mai probabil urmând a mai fi amânat debutul unei noi ediţii de campionat cu una sau chiar două săptămâni, până la lămurirea tuturor problemelor legate de organizarea acestor serii.

3 comentarii:

  1. Poate nu m-am informat eu destul( si nu am citit articolul despre retrogratdate), dar te rog sa-mi spui cine a retrogradat pana la urma din seria 1,liga2? Erau sub linie Suceava,Dunarea si Farul(ultima). Acum Brasoveanu e presedinte la Farul care se zice ca e in liga2! Daca poti sa ne dai ceva informatii ar fi f bine...Te intreb pentru ca trebuiau sa retrogradeze 3 formatii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. teoretic, e cum zici tu... practic, traim in Romania si sepoate orice...

      Ștergere
  2. Astra II Ciorani s-a desfiintat. Au castigat tot ce era de castigat. Nu mai exista motivatie pentru jucatori.

    RăspundețiȘtergere