vineri, 22 august 2014

Amical. Fortuna Poiana Câmpina - Dinamo II Bucureşti 3-1

Ultimul meci amical înaintea începerii campionatului a însemnat pentru Fortuna Poiana Câmpina şi o acţiune de prezentare a lotului pe care mizează în momentul de faţă antrenorul Florin Stăncioiu pentru a face o figură cât mai frumoasă în primul sezon în eşalonul secund.
Jucătorii Fortunei s-au mişcat bine, în ciuda căldurii toropitoare, au pasat frumos şi chiar dacă nu au asediat poarta bucureştenilor au deschis scorul încă dinainte de pauză, în minutul 34, prin Velici, care a împins mingea în plasă din apropiere, după o frumoasă acţiune colectivă de atac.
La rândul lor, dinamoviştii "mici" l-au avut în lot pe Alexe, aflat în curs de revenire la parametrii optimi după o accidentare, dar şi pe Stan şi Jugaru, foşti jucători ai Fortunei în sezonul trecut. În schimb, după pauză a intrat Patrick Petre, care a cucerit imediat inimile spectatorilor cu incursiunile şi atitudinea sa. De altfel, fiul fostului internaţional Florentin Petre a fost cel care a şi egalat, după o superbă acţiune personală, în minutul 58. După numai două minute, însă, prahovenii au revenit la conducerea jocului prin Antohi, care a reluat în plasă din apropierea punctului de pedeapsă o centrare excelentă de pe partea dreaptă. Mai mult, în minutul 71, Buhuşi a stabilit scorul final, cu un şut din 18 metri, uşor lateral stânga.
Fortuna Poiana Câmpina: I. Popescu - Birău, M. Marin, Şandru, Damian - Cioinac, Minciună - V. Munteanu, Honciu, Zsiga - Velici. Au mai jucat: Stroescu, Gârlea - Dobrosavlevici, M. Stancu, Năstase, Coteanu, Buhuşi, Antohi, Boldea. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Dinamo II Bucureşti: Kovacs - M. Zamfir, I. Stan, Nedelcearu, Bucur - Firţulescu, Crişan, Ungur, Văduva - Alexe, Lemac. Au mai jucat: Pena - P. Petre, Jugaru, R. Radu, Tudorache, Nicolescu, M. Petre, Muşea, I. Florea. Antrenor: Florin Bratu.
Arbitri: Andrei Moroiţă - Constantin Pantilimonescu, Emil Mateescu (Ploieşti).

Un comentariu: