duminică, 3 august 2014

Amical. Petrolul Băicoi - Real Rio Cocoşeşti 0-0

După ce Tricolorul Breaza şi Olimpia Rm. Sărat au încheiat un meci amical disputat ieri după-amiază cu o remiză albă, într-un alt joc amical, disputat de această dată la Băicoi, între Petrolul Băicoi şi Real Rio Cocoşeşti, s-a consemnat aceleaşi rezultat, nici una dintre echipe nereuşind să înscrie vreun gol după 90 de minute.
În schimb, ambele echipe au apreciat angajamentul jucătorilor lor, disponibilitatea la efort,a stfel că meciul amical şi-a atins obiectivul.

Un comentariu:

  1. BAICOI - ul a tinut mortis sa joace in liga B+ chiar daca nu merita.DAR la ce echipa are nu stiu daca va castiga i tur 3 meciuri daca joaca cu echipa de la meciul cu Cocosesti.Din cate am vazut au plecat aproape toti jucatorii buni care trageau echipa dupa ei.LA MIJLOC SI IN APARARE DEZASTRU .IN AFARA DE BACIOIU NU AU ADUS NICI UN JUCATOR SI GORGAN DAR LA CUM ADUCE CLAUDIU JUCATORI DE LA ALTE ECHIPE ESTE POSIBIL SA RAMANA FARA EI.UNDE SUNT TRANSFERURILE ANUNTATE DOMNULE CLAUDIU SAU SUNTETI MULTUMITI CA ATI URCAT IN ACEEASI LIGA CU TUFENIUL...DIN NOU O SA TERMINATI LA 7,8 LOCURI DISTANTA , DACA NU CUMVA VA INTOARCETI UNDE VA E LOCUL. BAFTA

    RăspundețiȘtergere