duminică, 3 august 2014

Brigadă din Kazahstan pentru returul partidei Slovan Liberec - Astra Giurgiu

Partida Slovan Liberec - Astra Giurgiu, contând pentru manşa secundă a turului al treilea preliminar al Europa League va avea loc joi, 7 august, de la ora 19.00, în oraşul ceh Liberec. În tur, giurgiuvenii s-au impus clar, cu scorul de 3-0. Returul de la Liberec va fi arbitrat de o brigadă din Kazahstan, formată din Artiom Kuchin (foto) - Evgheni Belski, Anatoli Khodin - Anatoli Vishnichenko.
Născut pe 15 decemebrie 1977, Kuchin locuieşte la Karaganda şi se află pe lista FIFA din anul 2009. A mai arbitrat în două rânduri echipe româneşti: FC Timişoara - MyPA 3-3, pe 5 august 2010, în turul al treilea preliminar aşl Europa League, şi Irlanda - România 0-0, pe 26 iulie 2011, la turneul final
al Campionatului European Juniori sub 19 ani, care a avut loc în România. Nu a mai oficiat la nici un meci în Cehia. Precedentul meci internaţional condus de Kuchin în Europa a fost pe 22 iulie anul acesta, Jalghiris Vilnius - Dinamo Zagreb 0-2, în turul al doilea al Champions League.
Observatorul pentru arbitri al jocului a fost desemnat grecul Georgios Bikas, în vreme ce observator de joc va fi bosniacul Velid Imamovic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu