miercuri, 6 august 2014

Burchi: "După amicalul de sâmbătă, vom trage linie!"

Cu o săptămână şi jumătate înainte de începerea campionatului, FC Băneşti încă nu şi-a definitivat lotul. "În aceste zile am reuşit să definitivăm actele pentru transferul portarului Adrian Bica. Fost component al formaţiei CSM Câmpina, până la desfiinţarea acesteia, Adrian Bica este un jucător valoros şi sper ca aportul lui să fie important în noul campionat", ne-a declarat antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi (foto).
În privinţa jucătorilor susceptibili a fi transferaţi de la CS Cornu, tehnicianul băneştenilor a adăugat: "Deocamdată, nici unul dintre numele vehiculate nu a venit la vreun antrenament al formaţiei noastre. Conducătorii Băneştiului ştiu că eu accept doar jucători care pot veni şi la antrenamente, astfel încât să se integreze cât mai bine în lotul nostru".
Cu o săptămână înaintea începerii campionatului, sâmbătă după-amiază FC Băneşti va susţine un meci amical la Băicoi, cu formaţia Petrolul Băicoi, admisă fraudulos, după metoda "Lică" în noua "Super...licăB". "După amicalul de la Băicoi, vom trage linie şi vom stabili lotul cu care vom aborda noua ediţie de campionat!", a mai punctat Ion Burchi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu