joi, 7 august 2014

Campanie interesantă de transferuri pentru AS Tufeni

Înscrisă în "SuperLică", formaţia AS Tufeni a desfăşurat în ultimele zile o campanie de transferuri interesantă. Astfel, sub comanda lui Robert Stoica au venit sau revenit: Bogdan Ilioiu, care a devenit definitiv jucătorul formaţiei AS Tufeni; Cătălin Comnoiu, care a revenit de la FC Băneşti; Bogdan Nedelcu, atacant, venit de la CS Valea Doftanei; Alexandru Ştefan, 19 ani, fundaş central, venit de la Petrolul Ploieşti; Alexandru Mocanu, 23 ani, mijlocaş stânga, venit de la Petrolul Băicoi; Daniel Şandru (foto), 26 ani, portar, cu prezenţe în Liga a 3-a la Unirea Câmpina, venit de la Petrolul Băicoi.
De asemenea, este foarte posibil ca în săptămâna dinaintea începerii campionatului să încheiem formalităţile pentru transferul jucătorului Radu Burlacu, un mijlocaş ofensiv care a jucat în sezonul trecut la CS Cornu.

9 comentarii:

  1. felicitari lui Dan Enescu, lui Giani si celorlalti de acolo si bafta in noul campionat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ocazia asta putem.spune ca petrolul baicoi este prima retrogradata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Giani, Domnule Dan, datorita voua sportul local a renascut in orasul nostru si mai precis fotbalul. Ati facut echipa, ati refacut stadionul de la Tufeni, cu tribuna, ću banci de rezerva moderne. Gazonul este aproape impecabil. Mai aveti sa dotati vestiarele cu dusuri si aveti stadion de Divizia C.
    Felicitari pentru oamenii care fac ceva pentru comunitate.
    Respect pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  5. CE ECHIPA MAI ARE PETROLUL BAICOI DACA AU PLECAT ATATIA JUCATORI, DE CE SAU MAI INSCRIS IN ACEASTA SUPERLIGA.AU PLECAT LA TUFENII SANDRU SI MOCANU.CINE ESTE MOCANU? CUMVA FUNDASUL STANGA CARE MAI JUCA SI ATACANT? DACA DESPRE EL ESTE VORBA TUFENIUL A DAT CEA MAI TARE LOVITURA BAICOIULUI PRIN ADUCEREA CELOR DOI CARE IN OPINIA MEA SUNT MAI BUNI DECAT ILIOIU ( CARE NU A IMPRESIONAT DELOC IN RETUR).AM MAI INTELES CA A PLECAT SI MIJLOCASUL DREAPTA CARE JUCA SI VARF CARE A DAT MULTE GOLURI IN CAMPIONAT.Stroiescu, fundasul stanga, ursu si circiumaru au plecat la Aricesti echipa care joaca tot in aceasta liga si care sau mutat pe un teren nou. Unul sau doi care jucau au plecat la munca in germania.au adus pe cineva?.dupa toate aceste plecari sandru si mocanu aveau toata dreptatea sa plece. De ce sa ramana sa se faca de ras.Am inteles ca petrolul Baicoi ar urma sa fuzioneze cu intersport in urmatoarea saptamana doar asa s -ar explica aceste plecari. In aceste conditii clar sunt favoriti la retrogradare. In schimb tufeniul, prin toate aceste transferuri, daca nu ar promova ar fii un esec. cu aceasta echipa au prima sansa la promovare.felicitari donmule Giani intr- un timp scurt ai realizat o echipa de invidiat pentru unii conducatorii Prahoveni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Beznea Dorinel Mihai8 august 2014 la 07:52

    Felicitari si bafta in noul campionat!Sunt convins ca veti avea un cuvint greu de spus!Ma bucur pentru tot ce se intimpla la aceasta echipa...felicitari domnule Giani!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Succes baieti in tot ceea ce v-ati propus sa realizati in acest nou campionat.
    Veti avea tot sprijinul nostru, al spectatorilor care venim dupa voi meci de meci.
    Vom incerca sa ajutam atat financiar cat si moral aceasta frumoasa echipa care ne scoate din case in fiecare sfarsit de saptamana. Si asta numai datorita celor doi oameni, GIANI si DAN care fac ceva pentru comunitate, in comparatie cu altii care doar se lauda ca fac ceva sau critica ce fac altii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da se pare ca Baicoiul fuzioneaza cu Intersport si vor cumpara locul Gloriei Plopu in divizia A. Asta in conditions in care Intersport nu are crept de promovare .vor juca la Baicoi sub denumirea de Petrolul Baicoi.in proportie de 80 la suta

    RăspundețiȘtergere