luni, 4 august 2014

De ce a plecat "Mara" de la Cornu?

S-a discutat mult în ultima vreme despre situaţia echipei CS Cornu. Aproape sigur, formaţia care s-a salvat in extremis de la retrogradare în ediţia trecută de campionat, nu se va alinia la startul întrecerii în "Liga lu' Lică", după ce Mărgărint "Mara" Ciobotaru (foto) a decis să se retragă de la această echipă. Cu un preşedinte plecat în vacanţă în Croaţia până cu două zile înaintea începerii campionatului, cu jucători mai preocupaţi să-şi găsească alte angajamente, fără bani în cont, CS Cornu nu-şi cunoaşte viitorul...
Pentru că "Mara" este un personaj cheie în ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme la Cornu, i-am solicitat un punct de vedere: "Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la Cornu, dar nu se poate să ai funcţii, să ai numai avantaje şi să nu trebuiască să cheltui nici un leu, ba chiar să mai şi "ciupeşti" de ici de colo... Eu dacă dau trei lei, vreau să ştiu pe ce au fost folosiţi acei trei lei, că au ajuns la jucători sau au fost cheltuiţi pentru echipă, dar nu să mă pomenesc că "ciupesc" din ei unul sau altul... Am avut zilele trecute o discuţie cu primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, pe care îl respect foarte mult, îl consider un profesionist în domeniul său, dar - din păcate - oamenii din jurul său cu responsabilităţi în domeniul fotbalului nu sunt
la fel de profesionişti. Aşa că am decis să mă retrag de la această echipă şi nu ţin neapărat să ajung la vreo altă echipă sau să alerg după vreo funcţie, dar voi încerca din toate puterile ca jucătorii pe care i-am avut şi la Unirea  şi la Cornu să îi pot ajuta să le găsesc echipe. Nu ştiu care va fi viitorul fotbalului la CS Cornu şi, sincer, din momentul de faţă nici nu mă mai interesează. Pentru mine, CS Cornu este un capitol închis!"

22 de comentarii:

  1. Mara a facut treaba buna la Cornu, ne-a ajutat sa promovam, a stat la echipa si in conditii mai grele financiar, asa ca pentru toate aceste lucruri ii multumesc. Ii reprosez insa ca a plecat fara sa vorbeasca si cu mine, ca sa stiu in ce conditii pleaca si cum ramane situatia echipei si a jucatorilor. A picat rau ca eu si Ionut aveam concediul programat din ianuarie si a trebuit sa plecam o saptamana, dar ne intoarcem si incercam tot ca sa inscriem echipa pentru ca eu consider ca un loc in Liga A este foarte valoros in conditiile in care vad ca multe echipe isi doresc sa ajunga acolo.mai mult decat atat avem o baza noua sportiva pe care vrem sa jucam si ar fi pacat .Asadar daca mai sunt jucatori care vor sa continue cu CS Cornu ii rog sa ma sune pe 11 august. La restul de acuze nu raspund pentru ca sunt convins ca stie toata lumea ca au am dat bani la echipa nu am luat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu cine esti, ca urmaresc aceasta telenovela cu sufletul la gura, si nu te-ai prezentat?

      Ștergere
    2. Bogdan Diaconu-am condus echipa alaturi de Ionut Manta si Mara. lumea stie mai multe despre cine de fapt a condus.

      Ștergere
  2. Cred ca o sa aveti cu totii o mare surpriza , in special cei care acuza oamenii din Cornu. O sa vedeti in curand !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "in special cei care acuza oamenii din cornu....." sa inteleg ca cei care acuza oamenii din timisoara au si ei o surpriza...:))) du-te si lasa-ne cu special asta...stii ce este special la Cornu? nimic. O comuna unde sectia de Politie este mai mare decat policlinica, o comuna unde functioneaza o pizzerie, cu o pizza pret mai mare decat in orice alt oras, o comuna cu un hotel sa nu zica lumea ca nu are unde sa doarma, o comuna cu 2 baruri, si alea pline de fobalisti, o turnatorie, 2 parcuri...si an de an vestitul festival, a carui scena apartine cui mai asta cu special...Iti spun ca special esti tu si Cornu , pentru ca eu nu am mai intalnit asa oameni, secial de....Foarte bine ca ai plecat de acolo Mara, trebuia mai de-mult sa faci acest lucru. Oricum in acest an, doreau sa i-ti intinda o capcana cu noul teren.Te felicit pentru decizie .

      Ștergere
  3. E de tot râsul:s-au întâlnit hoţii cu prostii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule presedinte am vazut contractul unui jucator de la Cornu acest contract nu a fost inregistrat la I.T.M si banii pe ultima luna jucatorii nu i-au primit.Pe 17 incepe campionatul pe 11 ce echipa adunati fara pregatire si mimic concert.Eu cred ca ati facut fals in acte contracte in care stipulati asigurare medicala si alte conditii pe care nu le_ati inregistrat banii pe ultima luna a jucatorilor unde sunt in concediul dvs

    RăspundețiȘtergere
  5. Consider ca PREA MULTA IMPORTANTA ise acorda acestui individ(Ciobotaru).Sunt convins ca oficialitatile din CORNU vor gasi resurse si echipa lor va activa in continuare in divizia D judeteana, poate mult mai bine decat pana in prezent.

    RăspundețiȘtergere
  6. La Cornu fotbalul va continua si fara Mara si tot la acelasi nivel. Garantat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai sa vezi tu ce importanta avea acest Ciobotarul la cornu , El facea tot lncepand cu tunsul si curatenia si lumea ll lnjura. Fac pariu ca se desfiinteaza.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce tundea? banii primariei? de cate ori a fost el sa tunda terenul? suna doar ca nu e tuns si nu e curatenie. e usor sa te implici doar din gura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. baietel, eu chiar am tuns, si nu sunt Mara, nimeni din cornu nu a tuns terenul de la liga B. O singura data , ultima etapa din liga A au tuns cornenii, bagase o motocoasa.....cu Mara, fara Mara, Cornu trebuie sa joace, dar atentie cum joaca, eu zic ca cel care preia fraiele, trebuie sa citeasca bine.....Mara face echipa la Campina?????

      Ștergere
  9. La.ti tuns voi cu cei de la spatii verzi nu?a fost bun cand va promovat?sau cand a adus jucatori pe relatiile lui?am uitat ca voi de fapt aveti vreo 20 de ani de liga a

    RăspundețiȘtergere
  10. Mara ar trebui sa iasa cu o declaratie in care sa clarifice toata situatia, nu sa arunce cu vorbe si apoi lumea sa inteleaga ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
  11. e usor sa comanzi pe banii altuia...nici nu ar trebui sa-ti raspund la felul cum faultezi limba romana, ma ustura ochii cand iti citesc comantariul (la.ti)...:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Lumea a luat-o razna, efectiv razna. Clubul Cs Cornu are restante salariale la jucatori si antrenori, atentie un salariu in turul campionatului, si un salariu in retur. Nu vorbesti nimic cu antrenorul sub contract, dar numesti altul, in speta Vica. Circul e la Cornu. Acesti oameni care conduc trebuie sa gandeasca un lucru: Nu face-ti decat sa va prelungiti chinul..cu tot sprijinul de care beneficiati, clar 100% nu incepeti campinatul in Liga A. Cornu nu merita echipa in liga A, merita mai mult, si anume o noua liga separata " AJF Cornu" si sa joace acolo intre ei, sunt multi cunoscatori, fotbalisti...pe strada daca mergi si cauti gasesti ce vrei..hai ma ca ma distrez foarte tare. Dl Sandu, pute-ti scrie de pe acum Cs Cornu OUT.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sunt restante ok,la toate echipele sunt restante,arata-mi si mie una,unde nu sunt.In legatura cu,contractul,vezi ca i s-a terminat.

      Ștergere
  13. Restantele financiare la Cornu sunt reprezentate de un salariu care totusi se va primi in septembrie. Acum ca Mara a plecat si jucatorii pleaca dupa el cu ce e de vina Cornu? Jucatorii sa stea la Cornu si li se platesc restantele. E doar o datorie cum se intalneste peste tot in fotbal. Daca vor pleca nu vor mai lua niciun leu, e simplu. Oricum din campionatul urmator organizarea se va face mai atent, pe bani mai putini dar platiti la termen. Si sunt multi care acum isi cauta echipa dar uita ca au fost ajutati sa aiba un contract de munca. Ca sa se termine cu comentariile, saptamana viitoare se va da o declaratie ca sa se lamureasca toti de la un cap la altul

    RăspundețiȘtergere
  14. bai anonimule de la 18:07 nu vezi ca esti penibil???? s'au spus ca se dau toate restantele din iulie dupa ca din august...acum ca in septembriee!! :))) o sa treaca anul zicand asa.din luna in luna......nu te saturi sa mai minti si sa duci jucatorii cu zaharelul?? nu te mai crede nimeni!! v'ati batut joc de noi toti!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. lasaneeeeeee bogdane cu minciunile asteaa!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. sa vedem cu vine joaca CS Cornu ca astazi s-a inscris in Liga A Prahova... abia astept primele meciuri sa vedem daca vor fi 11 jucatori ... ca oameni pot strange si 20 :))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere