luni, 25 august 2014

Decizie amânată în privinţa televizării jocurilor din Liga a 2-a

În cadrul întâlnirii de ieri de la Târlungeni a reprezantanţilor echipelor din eşalonul secund, unul dintre punctele discutate a fost cel al încheierii unui contract cu o firmă specializată pentru transmiterea meciurilor de o televiziune. Ţinta LPF2 este asigurarea unei sume în jurul a
100.000 euro pentru fiecare club în parte din aceste drepturi de televizare, întregul contract fiind cifrat undeva în jurul valorii de 2,2 milioane euro per sezon.
Deocamdată nu s-a luat nici o decizie, un impediment fiind şi lipsa convenţiei dintre LPF2 şi FRF pentru drepturile depline în organizarea campionatului secund de către LPF2.
Oricum, un subiect de urmărit, mai ales în condiţiile în care suma este foarte importantă pentru orice club din eşalonul secund. Sunt, însă, destule cerinţe şi din partea televiziunii care ar urma să transmită partidele, astfel că lucrurile sunt încă destul de departe de clarificările care ar fi fost necesare acum când am intrat în săptămâna la finalul căruia începe campionatul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu