vineri, 29 august 2014

Fortuna debutează mâine în liga secundă

Mâine, de la ora 11.00, pe stadionul propriu din Poiana Câmpina, Fortuna va debuta în eşalonul secund, urmând a întâlni formaţia Metalul Reşiţa.
Fortuna a avut o săptămână obişnuită, cu un program de pregătire pus la punct de antrenorul Florin Stăncioiu. În această după-amiază s-a decis un program ceva mai lejer şi pentru deconectare, jucătorii Fortunei au mers la Ploieşti, la un mall, unde au vizionat un film, la ieşire întâlnindu-se cu...
adversarii lor de mâine! Reşiţenii se află de joi la Ploieşti, fiind cazaţi la hotelul "Best" şi graţie relaţiei păstrată de antrenorul reşiţenilor Daniel Opriţa cu Petrolul Ploieşti, au putut efectua un antrenament în această dimineaţă la baza de la Crângul lui Bot.
În privinţa Fortunei, antrenorul Florin Stăncioiu ne-a declarat: "Suntem în faţa unui debut şi este firesc să existe emoţii, dar am văzut pe parcursul acestei săptămâni şi multă determinare, ceea ce mă face să fiu optimist. Sper să fiu inspirat şi să aleg un prim 11 cât mai eficient, care să poată face diferenţa, cu care să ne impunem jocul şi la final, împreună cu toţi cei care ne vor fi alături, să ne bucurăm pentru prima victoria dintr-un şir cât mai lung din acest campionat!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu