sâmbătă, 30 august 2014

Fortuna a mai adus un fundaş: pe Horia Crişan

Chiar dacă debutul în eşalonul secund al echipei Fortuna Poiana Câmpina nu aadus victoria mult aşteptată, totuşi, gruparea antrenată de Florin Stăncioiu continuă să se întărească mai ales în compartimentul defensiv. Astăzi, s-a perfectat transferul unui nou fundaş - Horia Crişan. Născut pe 27 iunie 1991 la Turda, fost internaţional "under 18", Horia Crişan este un produs al Şcolii de Fotbal "Gică Popescu". A jucat în Ungaria, în liga secundă, la Vasas Budapesta, după ce a mai trecut pe la Viitorul Constanţa, FC Braşov, Juventus Bucureşti şi o altă formaţie din Ungaria, Putnok (Liga a 3-a), iar din iarnă s-a aflat în curtea lui Dinamo.
Are o înălţime de 1,93m şi este considerat un viitor fundaş care s-ar putea impune la o echipă din primul eşalon. A debutat deja în Liga I, pe 27 aprilie 2014, pentru Dinamo, la meciul Concordia Chiajna - Dinamo 1-3.
Hacic Garabet, oficial al clubului Fortuna Poiana Câmpina, ne-a precizat că "toate actele sunt în regulă, toate formalităţile sunt realizate, mai rămâne să vină şi jucătorul, cel mai probabil, luni şi să se integreze în programul de pregătire al echipei".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu