vineri, 8 august 2014

Fotbalul se duce de râpă... "Nea Titi" a ajuns observator la ligile a doua şi a treia!

La FRF a avut loc ieri examenul pentru observatori de joc la ligile a doua şi a treia, astăzi fiind anunţate rezultatele. Din Prahova au participat şase candidaţi. Au fost admişi:
Constantin Ciocoiu (fost preşedinte la Metalul Filipeşti, fost membru al unor comisii ale "JAF" Prahova) - a obţinut 23 puncte
Teodor Negoiţă (foto) (actualul vicepreşedinte al "JAF" Prahova, fără nici un alt merit în fotbal) - 22 puncte
Dumitru Pisău (fost jucător la Petrolul Ploieşti) - 21 puncte
Decu Crângaşu (fost jucător şi antrenor) - 21 puncte
Au fost respinşi:
Alexandru Popa (fost conducător la Metalul Plopeni) - 20 puncte
Camil Oprişan (fost antrenor) - 17 puncte
Acum, consider că orice comentariu este de prisos... Dacă "Nea Titi" a ajuns observator de joc la ligile a doua şi a treia, înseamnă că
fotbalul românesc se duce de râpă... Vă închipuiţi cum ar fi celebrul personaj din fotbalul prahovean, obişnuit să care sacoşe şi să scuipe seminţe, să ţină o şedinţă tehnică la un meci din eşalonul secund, unde arbitri pot fi unul de genul Alexandru Tudor?!
Pe de altă parte, există şi un aspect pozitiv: rezultatul obţinut de "nea Titi" demonstrează că acesta cunoaşte regulamentele, ceea ce înseamnă că deciziile pe care le ia pe plan judeţean au alte cauze, care ţin de interesele sale şi ale găştii conduse de "Don Lică"!

30 de comentarii:

  1. Am participat la acest examen-concurs din AMBITIE si pentru ca am vrut sa demonstrez ca SI ALTII POT SPARGE TIPARELE (a se citi"pilele") din timpul domniei lui SANDU MIRCEA SI KASSAI.EXAMENUL A FOST ANUNTAT SI LA EL AU PUTUT PARTICIPA TOTI CEI CARE INDEPLINEAU CONDITIILE IMPUSE DE FRF.Faptul ca am reusit la examen nu inseamna ca automat vor veni si delegari....In acelasi timp doresc sa va informez ca personal nu fac parte din nici o comisie a AJF de mai bine de 4 ani.As dori sa inteleg bine ce ati dorit sa transmiteti in acest articol si nicidecum ca luati in deradere rezultatele obtinute de reprezenti din judetul PRAHOVA.Faptul ca din peste 150 de participanti din toata tara 4 persoane din judetul nostru au reusit(din 6prezente) personal apreciez ca o reusita.Este posibil ca in urma contestatiei depuse sa mai promoveze inca o persoana.Altfel va doresc numai bine si continuati munca pe care o depuneti in slujba progresului fotbalului prahovean.Cu stima,C.CIOCOIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Materialul se refera la o singura persoana care in opinia mea nu are cum sa indeplineasca niciodata o asemenea calitate... Cat despre dvs, d-le Ciocoiu, toata stima, ca observator de joc, chiar cred ca ati fi o persoana potrivita... Daca s-ar fi pus problema de observator de arbitri, asa cum sunteti la judet, atunci, perimiteti-mi sa am mari rezerve! Si aceste rezerve sunt generate de relatiile dvs, uneori nepotrivite, pe care le-ati avut cu arbitrii din postura de presedinte la Filipesti! Atata tot!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Apropo de mesajul anonimului de la 10.12, pe care l-am sters, poate sa ma lamureasca si pe mine cineva: cum ajunge un CRETIN pe acest blog?

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Domnule Ciocoiu,sincere felicitari.Exista o parte a presei si nu numai din Prahova care orice s-ar face in fotbal nu este bine. Un fel de Gica contra. Toata lumea fura,toata lumea este proasta, toata lumea cara cu sacosele,numai ei sunt desteptii pamantului.Domnule Alexandru,chiar daca nu-mi publicati aceste randuri doresc sa va spun ca cenzura pe care o practicati e de cea mai joasa speta.Felicitari,dar viata nu se rezuma numai la critica pe care o promovati fie ca e bine fie ca e rau.Va spun sincer ca am o varsta si am trecut prin multe in viata,dar rar mi-a fost sa intalnesc o asemenea gandire rigida ca la dvs. Daca ati avea curajul sa publicati toate comentariile pe care le trimit oamenii ati vedea adevarata fata a lucrurilor. Numai ca dvs. cand nu va convine ceva ,cenzurati comentariul respectiv. Nici eu nu sunt de acord cu expresii jignitoare,cu injuraturi, cu atacuri la persoana,etc., dar sa ne combatem in idei mi se pare ceva normal. Asa am fost crescut,asa am fost invatat.Nu as fi vrut sa va spun,dar eu am trait foarte mult in occident. Am fost sportiv de performanta si am colindat aceasta lume iar dorul de tara a fost mai puternic si am revenit la locurile in care m-am nascut si copilarit.Asa e firesc,asa am gandit eu ca e mai bine sa te intorci in tara ta. Atata venin varsati in comentariile dvs. incat ati scarbit pe marea majoritate a oamenilor. In acest regim foarte democratic va desfasurati o activitate prodigioasa demna de vremurile demult apuse.Daca vreti sa intelegeti ca modul cum procedati nu este bine treaba dvs.Dar intr-o zi veti vedea ca am dreptate.Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am saturat sa tot explic de ce nu apar unele comentarii... Este pentru ultima oara cand spun ca nu accept comentariile care contin injurii sau golanisme la adresa mea sau a altora... E atat de simplu! Consider ca si prina cest mesaj ma jigniti, dar am decis sa ofer o ultima explicatie. Pentru cine vrea sa priceapa... Apoi, e foarte simplu: daca nu vrei sa citesti asa ceva, nu mai intra aici! Iti pot recomanda cateva site-uri unde totul e lapte si miere... Din pacate, pentru ei, poate si pentru tine, eu cred ca un blog, un ziar sau porice inseamna media, trebuie sa reflecte societatea: si cu bune si cu rele... Ca sunt mai multe rele, nu cumva e vina celor care le fac si nu a celor care doar le semnaleaza?! As aprecia un raspuns decent, daca vrea cineva, daca nu... abtineti-va!

      Ștergere
    2. felicitari acestui domn care a scris acest articol, aceasta parere o am si eu si multi altii, comentarii la adresa domnului neculai nu sunt publicate, chiar scrise de mine, dar.....are omul site...ce sa i facem, cred ca e o greseala ca il bagam in seama, de fapt toata societatea romaneasca acceptam aceste lucruri, in loc sa luam atitudine. ADRIAN, Campina

      Ștergere
    3. #Adrian: am si eu o intrebare la tine, ca vad ca altminteri esti plin de atitudine: tu ai accepta sa vin la tine acasa, sa ma gazduiesti si eu sa incep sa te injur? Daca da, afla ca suntem diferiti, iar eu nu accept asa ceva!

      Ștergere
  3. Beznea Dorinel Mihai8 august 2014 la 20:37

    D-nule Ciocoiu,ma bucur foarte mult pentru dumneavoastra si,sunt convins ca veti progresa si in maxim sase luni veti unul din cei mai buni!Stiu ce spun si timpul imi va da dreptate!Felicitari si va doresc multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Total gresit. Daca ar fi 10 persoane ca Domnul Ciocoiu aveam si noi arbitri promovati . Sunt un arbitru care am invatat de la Dansu si se vad rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e total gresit ce spui tu... Probabil esti foarte tanar si nu l-ai prins pe dl. Ciocoiu ca presedinte de club! Cei mai de varsta mea, stiu ce spun... Si dl. Ciocoiu stie...

      Ștergere
  5. Čine cunoaste će se intampla in anii cand domnul ciocoiu era director nu presedinte si batea arbitrii poate sa va spuna mult mai multe. Sunt persoane care nu vor sa se uite in oglinda si sa se intrebe daca merita sa mai iasa in lume in conditiile in care stie ce a facut in trecut. Va respect prea mult domnule Neculai ca sa va critic privind laudele aduse acestui individ. Singer. Nu merita. Sa-i fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fotbalul românesc a ajuns cred la cel mai de jos nivel. Dacă Ciocoiu care bătea și înjura arbitrii ca la ușa cortului, dacă Negoiță bișnițarul AJF-ului, au ajuns observatori FRF, înseamnă că mai jos de atâta nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu punem o eticheta unei persoane pentru greselile din trecut.Eu zic sa judecam prezentul, traim in prezent, nu in trecut. Cu respect dl Ciocoiu, pacat ca nu ne vom mai intalni in activitatea de arbitraj.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai poate vorbiti si de ce la alergat d.nul ciocoiu pe respectivul arbitru la meciul metalul filipesti-petrolul teleajen la pauza meciului in 1994-1995?

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca ciocoiu a ajuns sa fie observator la liga superioara in conditiile in care el nu este in stare sa coordoneze la nivel judetean, vai de capul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  10. D.le alexandru,in,tara asta vedem la oameni numai partile mai putin bune.da,aveti dreptate,dl ciocoiu ca si sef la filipesti avea un comportament vulcanic dar omul punea suflet in tot ce facea.ca si parere personala,mai rar conducator ca dansul la judet la vremea aceea.intrebati fosti fotbalisti(fotbalisti,nu purtatori de echipament sportiv care in ziua de azi se vad mari vedete) care au trecut pe la filipesti ce conditii le oferea acest om,cum se tinea de cuvant cand promitea ceva.d.le alexandru ati fost arbitru si stiti mai bine ca mine,un anonim,ca in fotbal de la liga1 pana la liga q nu exista conducator care sa nu fi dat si arbitrii care sa nu fi luat.cum dl ciocoiu a fost conducator si mai dadea de tot felul de coarde de arbitri aveti raspunsul la iesirile esportive ale dansului.in general romani dam in cei care au facut ceva in viata.multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va respect punctul de vedere, asa cum sper ca si dvs il respectati pe al meu. Indiferent de imprejurari si context, in opinia mea, nimic nu scuza violenta!

      Ștergere
  11. Ca director al unei foste intreprinderi socialiste si ca mare, urias de fapt, pasionat de fotbal, dl Constantin Ciocoiu merita laude. Mai ales ca, dincolo de comportamentul coleric, impardonabil din pacate, era - este si acum, evident - un om inteligent. Cine-l prindea... linistit, ca si pe dl Dan Stefan Chitu, de altfel, si avea dialog cu domnia sa beneficia de conversatii interesante. Opuse imbrancelilor de pe holul vestiarelor ale celor care se nimereau pe acolo, indiferent de postura in care se aflau! Nu am avut parte decat de dialoguri cuviincioase, nu si de altceva, de cate ori ne-am intalnit, nota bene! Spre deosebire de toti cei de deasupra, ca su existe dubii, ma si semnez cu numele si prenumele reale! Am doua amintiri din perioada in care dl Ciocoiu imi... raspundea la salut. Una din perioada in care a promovat cu Metalul Filipestii de Padure în Divizia C, cu clipele frumoase de la Nehoiu, cu... cantecul de lebada al unuia dintre cei mai mari portari pe care i-a avut vreodata Petrolul, Gheorghe Liliac, cu dl Mircea Dridea, daca nu ma insel cumva, ca antrenor, iar cealalta - cand l-a tratat ca pe un... sclav de pe plantatie pe un antrenor al Metalului, Vasile Cosarek. Eram coleg de redactie cu fiul celui dat afara fara vreun motiv plauzibil, iar la auzul vestii am hotarat sa mergem, trei ziaristi - Dani Cosarek fiind in... incompatibilitate -, pentru a afla circumstanțele reale și explicatiile cu privire la renuntarea la serviciile tehnicianului. Cum dl director nu era la arena, ci la intreprindere, ne-am deplasat si acolo. A fost anuntat de secretara de vizita noastra, avand dreptul ca jurnalisti sa-l intrebam de ce a procedat asa. Ne-a lasat in asteptare vreo ora, dupa care si-a anuntat secretara ca a... plecat la Bucuresti. Am mai ramas vreun sfert de ceas prin incinta, iar cand sa iesim, ne-a aparut in fata, ignorandu-ne si dand ordine in stanga si in dreapta, la subalterni, de parca eram invizibili! Am plecat, atunci, si am scris ancheta, asa cum am putut investiga la fata locului, dar fara punctul de vedere al domniei sale. Urmarea? De-atunci, m-a evitat tot timpul, in schimb, se saluta cordial si azi cu... Dani Cosarek! In acest context, nu m-a mirat ca, peste ani, ajuns la cotidianul Prahova, mi-a fost scos de... doua ori de la publicare un articol critic la adresa dumnealui, bazat pe informatii certe! Mi s-a spus ca-i un om bun si nu se face sa-l suparam!!! Asa ca... nu-l voi supara nici azi: sa ne traiti, dle Ciocoiu, si felicitari pentru reusita! Sa aveti parte de cat mai multe observari, fiindca, odata cu varsta pensiei, muschii isi mai pierd din consistenta! Nu si felul de a fi persuasiv, observ!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bravo, ''tovarase'' Ciocoiu! Esti un OM deosebit! Ai avut, si ca director la Filipestii de Padure, mai multe iesiri "nesportive'' dar, AZI, a ramas in urma ta si o baza sportiva frumoasa! Daca vei pune si suflet in notarea buna a tinerilor arbitri, la meciurile unde vei fi delegat, meriti felicitari sincere, de la mine! Sa nu cobori la nivelul escrocului Tudor Negoita care a facut jaf la AJF Prahova! In asociere (si) cu altiii care ar trebui sa fie deferiti justitiei!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  19. D.le alexandru sunt de acord cu dumneavoastra ca violenta nu are ce cauta pe un teren de sport,cu atat mai mult cu cat dl ciocoiu era oficial la metalul filipesti.pe latura aceasta dl ciocoiu era de judecat.totusi vorbim de anii 90 cand fiecare facea ce vroia.revenind la zilele noastre,l.am vazut pe dl ciocoiu la cateva meciuri in calitate de observator la ligile b si c unde ptr arbitrii e cam greu de arbitrat.am vazut un observator cum ar trebui sa fie pe toate terenurile,ferm,orice discutie direct la subiect si regulamentar.fata de altii obsaevatori care efectiv dorm in tribuna si care au mai fost si in fenomen,trebuie sa recunoastem ca e un plus.multumesc

    RăspundețiȘtergere