miercuri, 6 august 2014

Încă o golănie marca "Don Lică"

Noua ediţie de campionat încă nu a început la nivel judeţean, dar golăniile comise de "Don Lică" şi gaşca sa sunt deja destul de numeroase. După ce a făcut o "Superligă" pe principii numai de el cunoscute şi care - în mod cert - trec prin buzunarul (sau burta) lui, "Don Lică" a mai comis astăzi o golănie. S-a anunţat şedinţă cu observatorii...
S-a anunţat e un fel de a spune, pentru că observatorii au aflat mai multe pe metoda telefonului fără fir, responsabilul acestui compartiment - un alt obedient al regimului lui "Don Lică", răspunzând la numele Traian Notaru - anunţând numai pe cine a vrut el... C-aşa-i la instituţia patronată în stil mafiot de "Don Lică"!
În fine, s-a anunţat aşadar şedinţă cu observatorii pentru astăzi, la ora 16.00. Curtea "JAF"-ului s-a umplut, oameni veniţi din concedii, oameni care s-au învoit de la serviciu, oameni care au venit din afara Ploieştiului, cheltuind nişte bani pentru a răspunde prezent la şedinţa cu mai marii "JAF"-ului. Numai că, surpriză, oamenilor (reprezentanţi ai instituţiei la meciurile judeţene) li s-a dat cu flit, spunându-li-se că nu au înţeles ei bine şi că nu e nici o şedinţă!!!
Aşa că oamenii au făcut cale întoarsă, scârbiţi de situaţia în sine, dar şi de... tratamentul suburban al "mahărului" de la observări, Traian Notaru!
Şi campionatul nici măcar nu a început încă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu