sâmbătă, 30 august 2014

Liga a 2-a. Fortuna Poiana Câmpina - Metalul Reşiţa 1-2. Aniţoiu, destul de "rece" la revederea cu foştii săi colegi

Unul dintre jucătorii folosiţi de Daniel Opriţa pe întreaga durată a meciului de la Poiana Câmpina a fost Florin Aniţoiu, fundaşul de bandă care a evoluat în sezonul precedent chiar la Fortuna...
Aniţoiu s-a arătat destul de "rece" faţă de foştii săi coechipieri. În plus, a fost coautor la faza egalării şi primul care l-a felicitat pe Cl. Ionescu la primul gol al reşiţenilor.
Acum, nu zice nimeni să nu-şi fi apărat corect şansele pentru echipa sa, dar am văzut mari jucători care înscriu împotriva unor echipe la care au jucat şi nici măcar nu se bucură... Dar, vorba unui hâtru, mai e mult până departe!

3 comentarii:

  1. Fortuna l a avut pe Anitoiu in curte Jucator bun Stancioiu si Garabet face selectia jucatorilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Anitoiu cand juca, cand nu juca la fortuna.. si de multe ori a fost trimis la echipa a 2-a. deci... de ce sa fie fericit de revederea cu jucatorii fortunei? cred ca abia astepta sa joace cu ei si sa le arate ce au pierdut!! e si normal sa se bucure la gol, mai ales ca el a contribuit cu pasa decisiva.. Felicitari Florin! ma bucur pt tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca nu ati fost in stare sa-l tineti la echipa,bine v-a facut.Si ce ati fi vrut ca Anitoiu sa planga in hohote?Unde este salariat la Resita sau la Poiana Campina? Omul s-a manifestat corect,ce dvs. anul trecut de ce nu v-ati bucurat de Astra Ciorani care a luat campionatul,cupa si a castigat si barajul de promovare? Pai nu aveati cum, ca traiti in Campina si ar fi fost chiar culmea, va aruncau concitadinii dvs. din oras de nu va vedeati?

    RăspundețiȘtergere