duminică, 31 august 2014

Liga B Prahova. Progresul Puchenii Moşneni - CSC Poiana Câmpina 4-2

Poienarii au avut o deplasare lungă astăzi, tocmai la Puchenii Moşneni. În faţa formaţiei locale Progresul, poienarii au avut două reprize diametral opuse: prima - foarte slabă, a doua - foarte bună, în care victoria gazdelor este pusă serios la îndoială.
Golurile poienarilor au fost marcate de Postolache şi G. Mihai (foto), dar oficialii clubului din Poiana Câmpina au mai reclamat anularea nejustificată a două reuşită, neacordarea a două lovituri de pedeapsă, precum şi faptul că arbitrul Alexandru Vulpe a refuzat să-l elimine pe portarul gazdelor după un fault evident în postură de ultim apărător.
Antrenorul Alin Postolache a trimis în teren pentru CSC Poiana Câmpina pe: Bucroiu - Sim, Mosor, Roşu, Neagu - L. Ion, G. Mihai, Achim, Alexandru Postolache - Plumb, Neagoe. Au mai jucat: Bohâlţea - Spurcaciu, A. Dumitru, Fulgeanu.

11 comentarii:

  1. Poate la Campina sar fi dat acele penaltyuri ca asa sunteti invatati astia din campina la pomana , sunt sigur ca nu va fi ostat acest meci asa ca lasati cersitu si jucati fotbal , Pucheni au echipa de primele 3 locuri si este peste aceasta CSS Campina .

    RăspundețiȘtergere
  2. Baiatu care a comentat primul invata sa scrii cumetre inainte sa postezi ceva..in a 2 a repriza daca nu va ajuta acest arbitru nu stiu daca ar mai fi existat comentariul tau.Vad ca mai si rade la postarea domnului ziarist ! Un nesimtit arbitrul partidei !

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. baiatul din poza e insarcinat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va dati seama ca daca v-au batut cu asemenea jucatori,ce mare echipa are CSS Campina.Nene, cei de la campina se cred buricul pamantului in fotbal,asa ca mucles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa faceti contestatie. Jucatorul din poza este gravid,deci au jucat cu unu sau doi oameni in plus si din cauza aceasta au castigat.O luati cu contestatia usor,la AJF, la FRF,la FIFA si pe urma la tribunalele civile din toata lumea.OK ?

      Ștergere
  7. Va saluta baiatul din poza si apreciaza ca ii purtati de grija..Cu mult respect George nr 15 din formatia Csc Poiana .

    RăspundețiȘtergere
  8. Georgica sa vorbesti cu baietii sa iti faca o rochie, ca la anul cu siguranta nu mai intri in tricoul ala...:)) dar tot cu numarul 15. bine, la fizicul tau poti trece 15 la putetea a doua.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-am comandat deja una...nu e panica. Multumesc pentru sfat si poate treci si pe la un meci al nostru sa imi faci cadou una nu conteaza marimea vad eu cum fac.

    RăspundețiȘtergere