miercuri, 27 august 2014

"Liga lu' Lică". CS Cornu - FC Băneşti 0-3

Meci fără istoric la Cornu, acolo unde ieri după-amiază FC Băneşti s-a impus la un scor de neprezentare. Iar pe lângă cele trei goluri marcate de Vane, Burloiu şi Hromei, băneştenii au mai ratat alte câteva ocazii una mai mare ca cealaltă.
CS Cornu: Şerban - Heroiu, Hornea, Drăgan, Stoica - Grigore, Mitrea, Ungureanu, Irimescu - Băjenaru, Neagu. Au mai jucat: Păun, Dobroiu, Badea, Oproiu. Anrenor: Dumitru Iorga.
FC Băneşti: A. Bica - Albu, Creţu, Gânju, Grigoraş - Iancu, Budileanu, Burloiu - Vane, Ed. Bica, Filote. Au mai jucat: Antal - Cristache, Nichifor, Hromei. Antrenor: Ion Burchi.

6 comentarii:

  1. cornu nu face 9 puncte in tur . Rusine celor de acolo pentru ca au indepartat toti oamenii care faceau lucruri bune si nu , nu zic de Mara, zic de Andrei Ionescu, Opanschi Robert, Cristi Aldea si altii .

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde ai luat nene panarama aia de portar?am vazut si eu un portar muscat de minge.ticalaie,du.te tata la coasa,la padure ia cu tine o drujba si intra mult in padure sa nu te mai vedem.ne faci un bine plecand de la noi.penibili...

    RăspundețiȘtergere
  3. anonimilor, cornu are deja 3 puncte de la meciul cu ceptura....nu stiu de ce va agitati voi atat pentru echipa asta...aveti grija ca va creste tensiunea.

    RăspundețiȘtergere
  4. O baza sportiva deosebita la acest nivel, cu exceptia tribunei care nu este finalizata. Echipa CS Cornu are nevoie de jucatori. Au luat primele doua goluri de la doi corneni carora nu li se poate asigura evolutia la ehipa din comuna natala. Pacat! Fara timp necesar de pregatire, fara jucatori de valoare... Dificil. Nu e vina celor care au fost adunati pe ultima suta de metri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ambii corneni care au marcat aveau loc la Cornu si nu i-a dat nimeni afara, au plecat de bunavoie. Pentru ambii erau resurse financiare insa au plecat fara sa intrebe pe nimeni: Burloiu pentru ca a vrut o echipa unde sa se antreneze serios in eventualitatea unui viitor mai bun iar Vane a plecat ca asa a auzit el ca se desfinteaza echipa daca a plecat Mara (la fel ca si altii). Cel care conduce acum nu sta cu mana in san, o sa vedeti in curand, iar Cornu va fi peste linia de retrogradare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine conduce ? Termina cu sefisme de la tara. Stai linistit, Bogdane, ia-ti un volan si apuca-te de treaba, sau poate pentru tine un ghidon. Mare atentie cum vorbesti de Vane si altii, ai mai scris tu niste prostii odata. Vane a plecat pentru ca dorea sa joace fotbal nu turca pe maidanul comunal. Te lauzi cu baza sportiva. Ai apa calda? Ai banci? ai scaune in tribuna? nu ai, stai cu mainile in san, asta faci, mai mult decat atat mai si semnalizezi. Cornu nu o sa functioneze, este un proiect mort, finish, caput, va mai zbateti asa cat sa nu zica.....ceva, ca apoi iei nana la fundulet. Te saluta jucatorul tau preferat.

    RăspundețiȘtergere