marți, 26 august 2014

"Liga lu' Lică", etapa a 3-a, rezultate, clasament, etapa viitoare

ora 16.00, Strejnic: Prahova Tg. Vechi - Avântul Măneciu 1-2 
ora 18.00, Drăgăneşti: Progresul Drăgăneşti - CS Păuleşti 1-4
Plopeni: CSO Plopeni - CS Blejoi 0-1
Ceptura: CS Ceptura - Fortuna II Poiana Câmpina 0-6
Bălţeşti: Găzarul Surani - AFC Brebu 4-3
Ploieşti: AS Ploieşti - Unirea Cocorăştii Colţ 1-2
Breaza: Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 3-3
Strejnic: Conpet Ploieşti - Petrolistul Boldeşti 1-2
Cornu: CS Cornu - FC Băneşti 0-3
Clasament
1. CS Păuleşti 3 3 0 0 15-1 9

2. CS Blejoi 3 3 0 0 12-2 9
3. Petrolistul Boldeşti 3 3 0 0 10-1 9
4. FC Băneşti 3 2 0 1 7-2 6
5. CSO Plopeni 3 2 0 1 4-1 6
6. Avântul Măneciu 3 2 0 1 9-9 6
7. Unirea Cocorăştii Colţ 3 2 0 1 4-4 6
8. Fortuna II Poiana Câmpina 3 1 1 1 7-2 4
9. Tricolorul Breaza 3 1 1 1 11-8 4
10. Teleajen Văleni 3 1 1 1 9-7 4
11. AS Ploieşti 3 1 1 1 6-4 4
12. CS Cornu 3 1 0 2 3-6 3
13. CS Ceptura 3 1 0 2 2-10 3
14. Găzarul Surani 3 1 0 2 4-15 3
15. AFC Brebu 3 0 1 2 4-7 1
16. Progresul Drăgăneşti 3 0 1 2 4-9 1
17. Conpet Ploieşti 3 0 0 3 1-12 0
18. Prahova Tg. Vechi 3 0 0 3 1-13 0
Etapa viitoare, a 4-a, 29-31 august
Unirea Cocorăştii Colţ - Găzarul Surani 
Fortuna II Poiana Câmpina - CS Cornu
FC Băneşti - AS Ploieşti
AFC Brebu - Tricolorul Breaza
Petrolistul Boldeşti - Prahova Tg. Vechi
Teleajen Văleni - Conpet Ploieşti
Avântul Măneciu - Progresul Drăgăneşti
CS Păuleşti - CSO Plopeni
CS Blejoi - CS Ceptura 

36 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari brebu !!! Ati castigat 0 puncte mari !!!! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost prezent la meciul de la cornu si am ramas cu un gust amar fata de echipa din cornu.totusi se pare ca e palaria cam mare ptr ei anul acesta.daca anul trecut au reusit sa tina trena cu plutonul,anul acesta e de rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. stai linistit...nu mor caii cand vor cainii.....asa ziceati si de retrogradare anul trecut, apoi de teren ca facem pista de motocross....sunteti doar niste carcotasi, de baza sportiva nu mai ziceti nimic? comenati doar sa va aflati in seama

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noroc cu Nae ala ca a ramas sa va scoată din că..t altfel stati cu oile

      Ștergere
    2. nu am oi...dar in schimb am miei....:))

      Ștergere
    3. Anul trecut ati avut noroc ca Astra II a castigat barajul de promovare in Liga a III-a altfel erati in B. Daca ati uitat vedeti clasamentul de la sfarsitul campionatilui trecut si ceti vedea ca ati terminat ce 42 de puncte,pe locul 15,loc retrogradabil. Nu fortati norocul ca nu se mai repeta,dupa un inceput excelent(o neprezentare si doua infrangeri trase la indigo)este mai mult decat un inceput prost ci unul dezastruos.Aveti toate sansele sa ajungeti ca Rapid Salciile anul trecut.Eu nu va doresc acest lucru dar daca continuati in acest mod fara a lua niste masuri concrete va fi foarte rau.

      Ștergere
    4. Decat sa jucati turca in papusoi mai bine mergeti cu miei la pascut se cauta la export, pentru arabi si sunt bine platiti.E mult mai usor cu miei decat cu fotbalul. Aveti o baza sportiva ultra moderna dar pe ea trbuie sa jucati fotbal si pana acum nu ati demonstrat ce jucati. La baza sportiva pe care o aveti trebuie sa aveti o echipa pe masura si pana acum sunteti zero. Ce nu pricepeti?

      Ștergere
    5. de ce nu zici ca am terminat pe 15 ca breaza a facut blat cu a.s. ploiesti ??

      Ștergere
    6. Breaza a acumulat 43 de puncte iar Cornu 42. Si cum matematica nu s-a schimbat de la Pitagora incoace 43 este mai mare decat 42. Ati lipsit de la gradinita sa nu cunoasteti sa numarati pana la o suta? Sau la Cornu se aplica alta matematica si nu stim noi?

      Ștergere
  7. Bravo brebu acum nu mai iese tanase sa comenteze ca vai ce echipa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa sunt unii p aici se baga si ei in seama dc nu au ce face ba de cornu ba de brebu ba de nu mai stiu eu ce echipa tot felul d carcotasi

    RăspundețiȘtergere
  9. vorbesti si tu bogdan diaconu sa te afli in treba...nu fotbalul de tine! ramai la motocichetele tale :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce se intampla acum la cornu e doar o ambitie prosteasca ca sa ii arate lu mara ca se poate si fara el,orcum e greu pt cornu la ce echipa au.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce credeti ca ce prezinta Cornu se numeste echipa? Sa fim seriosi o adunatura de oameni care se joaca ca in curtea scolii. Nici ei nu stiu ce joaca.

      Ștergere
  11. Dupa atatia ani in care Campioana Judetului Prahova si-a castigat barajul de promovare se pare ca anul acesta nicio echipa nu ar fi in stare sa promoveze...Cat sa mai poata si MM-ul sau Baragan?? Deci vor retrograda 5 echipe(sper una sa fie brebu).

    RăspundețiȘtergere
  12. Bravo Draganesti, o echipa cu potential urias , cu jucatori de top ( acum 15 ani ) cu un antrenor ca are licenta C luata la apelul bocancilor ( sa traiasca tata ) cu un presedinta-jucator si un primar etern ( in curand speram sa-l vedem pe gazon ca doar el mai lipseste din echipa de vis) . Au transferat jucatori de perspectiva ( Florin Matei 34 ani ) care juca o repriza pe sezon la ceptura , si au renuntat la aproape toti jucatorii localnici in frunte cu antrenorul masaro care i-a crescut . Acum mergem la Gherghita sau la Balta Doamnei sa ne vedem jucatorii ca la Draganesti nu au loc de pancovici ( 37 ani ) zaibert ( 34 ani ) matei ( 36 ani ) antrenorul fantoma vasile ( 39 ani ) sau de presedintele costin ( 34 ani ). La cat de iubita este echipa se vede la meciurile de acasa cand intodeauna suporterii oaspetii sunt mai numerosi. FORTA PROGRESUL !.
    Un fan .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule anonim am fost si eu la meci. Aveti perfecta dreptate.In afara de cativa spectatori,mai multi nu vin la meciurile jucate la Draganesti. Domnule Primar faceti ceva cu echipa. Cu actualii mosnegi nu puteti sta in acest campionat. Va faceti blazonul de ras, in asemenea conditii. Luati exemplu de la vecinii dvs. din Ciorani si vedeti cati tineri au in echipa care joaca de mama focului. Au cinci jucatoti care sunt pana in 20 de ani si inca cinci jucatori pana in 23 de ani. Daca nu ma credeti intrati pe Vointa Ciorani facebook(3) si vedeti acolo lotul de fotbal,asa am vazut si eu ca nu aveam de unde sa stiu varsta acestor jucatori. In doi-trei ani vor avea o echipa care se va lupata de la egal la egal cu cei din Liga A Prahpva.De ce cei de la Ciorani pot si noi nu?

      Ștergere
    2. Dupa cum am inteles de pe site-ul AJF Prahova,dupa meciul egal obtinut de Draganesti acasa cu Fortuna II,Don Primar a premiat jucatorii pentru puncul obtinut. Va dati seama ce performanta. Pai ce este asa usor sa castigi un punct acasa? Cat efort a depus Pancovici et compania,cata sudoare sa obtii un egal in fata propriilor suporteri care vin in numar mare la toate meciurili jucate la Draganesi, de se intrerupe si circulatia auto si cea feroviara. Se uita si oamenii si din tren la meciuri. Ce mai, e ceva fantastic sa vezi jucatori care au nepoti cum joaca fotbal,cum mananca iarba alergand,dar nu prea tare sa nu depaseasca viteza legala. Am trait sa vad si asemenea minuni,ca de suntem in Romanica si aici se poate orice.Am inteles ca se fac selectii in comuna pentru a completa lotul de fotbal. Tinerii nu au acces ci numai cei de varsta a 3-a.Bravos Don Primar,tot inainte ca la pioneri (dar nu merge la dvs) ca dvs. aveti in echipa vulturi plesuvi.

      Ștergere
  13. ambitie, neambitie cornu are echipa in liga A, si fara Mara, si fara altcineva.....ce sa faca Mara, stie doar sa destrame

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,aveti o echipa de rasu-plansu. Daca matale numesti Cornu echipa de fotbal cred ca sunteti un glumet incurabil.Pana acum, Mara stia numai sa-i destrame,acum dupa ce a plecat jucatotii se imprstie singuri. Cred ca va doare situatia in care este aceasta echipa dar sa nu exageram. Cu jucatorii pe care ii aveti sigur nu faceti fata in Liga A Prahova.

      Ștergere
    2. vedem la sfarsitul campionatului. S-ar putea sa ai o mare surpriza chiar duminica pe rafinarie.

      Ștergere
    3. Mai lasa-ne cu suprizele tale, ne faceti surprize voi de pana sa se termine campionatul trecut...la voi o surpriza placuta ar fi sa faceti 15p campionatul asta...iti mai amintesti de CS Floresti? Vezi sa nu le calcati pe urme ;). Va da Fortuna 2 cu terenul in cap de nu va mai trebuie fotbal..

      Ștergere
    4. Marea surpriza de pe rafinarie sa fie neprezentarea echipei?Si daca va prezentati si daca nu, e acelasi lucru. Cu actuala echipa mai bine va apucati de oina tot este sportul nostru national.poate aici aveti mai mult noroc.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. avem MIEI de Cornu....gartis pentru carcotasi.

      Ștergere
  14. Ole! Ole! Brebule, victorie! Haide, Tase! Haide, Tase! Haide!

    RăspundețiȘtergere
  15. am o intrebare :cine e acest bogdan diaconu?vad k tot se ambaleaza ca la motocros.sincer,am stat ieri de vorba cu spectatori din cornu si le era jena de ce vedeau pe teren.niciun pic de ambitie,de daruire,vreo 2-3 nici ei nu stiau de ce sunt pe teren.e jale fratilor,nu mai stati cu nasul pe sus ca nu e cazul.la comentarii nu va intrece nimeni.mai bine uniti-va in jurul lui vica daca tot l.ati pus antrenor si pune.ti osul la treaba.ma uitam pe banca si am vazut fel de fel de personaje care nu au legatura cu fotbalul.macar vica a jucat,stie sa le mai spuna ceva.pacat,mare pacat de comuna,de baza sportiva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prietene...diferenta intre noi si voi, e facuta de faptul ca noi stim sa si pierdem. Ai auzit de indemnul "Important e sa participi, mai frumos e sa castigi"??.

      Ștergere
  16. Deocamdata atat putem!Sper sa ne revenim cat mai curand ca altfel e jale mare!Vad ca sari_ti ca lupii aia pe noi la orice greseala,vedeti-va fiecare de echipa lui si nu mai spalati varza de AFC BREBU!Tase

    RăspundețiȘtergere
  17. La Draganesti nu se poate pentru ca primarul nu doreste jucatori tineri din comuna. Am avut o generatie de tineri foarte buna din care mai joaca 2-3 jucatori la Draganesti restul joaca pe unde pot. De ce nu au loc la Progresul, pentru ca ar juca si gratis dar atunci primarul nu ar mai avea cum sa ciupeasca niste banuti pentru zile negre. Cred ca daca s-ar juca un meci intre actuala echipa de la draganesti si o echipa formata din jucatorii localnici care au fost indepartati de dumitrache rezultatul ar putea fi surprizator pentru multi . Oricum ar fi Pali,Gogu si Caras ar fi titularii in aceasta echipa la orice ora
    .Un fan

    RăspundețiȘtergere
  18. cine se incumeta la un pariu ca ,cs cornu nu pierde cu fortuna2?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce credeti ca daca sunteti din zona Campina va da mecuil? Chiar daca s-ar intampla asemenea minune tot nu scapati de retrogradare.Vise taica vise. De fapt daca nu mai jucati fotbal macar sa visati frumos. Dar o sa va treziti din somn si o sa vedeti realitatea. Acum aveti orbul gainilor dar o sa va treaca,ca medicina a evoluat si va vindeca de orce boala numai de prostie nu poate. Dar cum prostia si scarpinatul sunt gratuite mergeti inainte.

      Ștergere