miercuri, 27 august 2014

"Liga lu' Lică". Găzarul Surani - AFC Brebu 4-3

Meci incredibil la Bălţeşti, acolo unde Găzarul Surani a obţinut o victorie nesperată, prima din noua ediţie de campionat. După ce au condus la un moment dat cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Elisei, B. Dumitru şi Dragomir, repriza secundă a fost catastrofală pentru elevii antrenorului Robert Săvulescu. Nu numai că au luat patru goluri, unul mai caraghios ca altul, dar la final, în minutul 86, au ratat şi o lovitură de pedeapsă prin Toader.
AFC Brebu a jucat în formula: Niţă - Durbac, Marcu, Dragomir, Ciobotaru - Toader, Dorişor, Ioniţă, Voinea - B. Dumitru, Elisei.
Delegatul brebenilor a... uitat acasă legitimaţiile a 5 jucători!
Situaţie incredibilă, chiar şi pentru acest nivel, la formaţia din Brebu în deplasarea de la Bălţeşti. Pur şi simplu, delegatul echipei a... uitat acasă legitimaţiile a 5 jucători, printre care şi 4 titulari: Militaru, Bej, Georgescu şi Neagu. "Ceea ce am trăit aseară la acest meci a fost de domeniul fantasticului", ne-a declarat în această dimineaţă antrenorul formaţiei AFC Brebu Robert Săvulescu (foto). Şi a continuat: "În primul rând este incredibilă situaţia să uiţi efectiv acasă legitimaţiile a 5 jucători! Nu am mai auzit în viaţa mea aşa ceva! În privinţa jocului, ne-am bătut singuri! Nu este posibil ca să ai la pauză 3-0 şi să iei bătaie de la o echipă formată în principal din copii, o echipă care nu cred că va mai învinge pe cineva în acest campionat. La primul gol al lot nu ştiu dacă a intrat mingea în poartă, dar - nu mai contează - arbitrul a dat gol şi asta e. Apoi, a urmat o greşeală incredibilă în defensivă şi am mai mult două goluri după singurele cornere pe care le-au avut gazdele. Ca să fie tacâmul complet, spre final am ratat şi un penalty! Ce să mai, parcă toate ni s-au întâmplat numai nouă şi s-au strâns toate în acest meci! Dacă nu învingem aceste echipe nou-promovate, nu putem emite nici o pretenţie..."

16 comentarii:

  1. nu e problema baieti batem lejer breaza sambata si ne revenim...

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusine brebeneilor vine breaza va mananca pe paine

    RăspundețiȘtergere
  3. FORTA BREBU! NU VA LASATI FRATILOR!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place gluma sinistra a anonimului de la ora16:33.Daca ati pierdut si la cei de la Surani care abia au promovat e clar ce va urma in continuare.Ati intrat pe panta inclinata inca de la inceputul campionatului, ca la schi alpin.Pana in vale la "FINISH" nu va mai poate opri nimeni si atunci trebuie strigat FORTA BREBU sa nu apara cineva pe pista care sa va impiedice sa ajungeti teferi la vale.La viteza pe care o sa prindeti nici radarul nu va poate depista.Totusi aveti grija sa nu va manance lupii pe partie. Noi va dorim sa ajungeti cu bine in vale si sa servim un ceai fierbinte si sa ne bucuram de performanta voastra.

      Ștergere
  4. in primul rand nu au lipsit 5 legitimatii ci 3 , in al doilea rand nu toti erau titulari si nu in ultimul rand NU delegatul a uitat legitimatiile acasa el venind la meci direct de la serviciu ( cu toate ca legitimatiile in mod normal delegatul e raspunzator ) ca sa informam corect lumea nu minciuni .Si nu cred ca delegatul sau mai stiu eu presedintele clubului este de vina cand iei bataie cu 4-3 dupa ce ai condus cu 3-0 pana in min 40. haideti sa vedem adevarul nu doar sa dam vina pe unii care ajuta clubul doar din placere si care pleaca dupa astfel de meci sau ca cel din prima etapa cu dureri de cap sau mai stiu eu cu tensiunea 20 si "actorii " din teren stiu doar sa intrebe cand se dau banii. Apropo vedeti ca si delegatul echipei afc banesti a uitat toate legitimatiile acasa in prima etapa la ceptura si nu s-a mai vaitat nimeni pe niciun site. SUCCES IN URMATOARELE ETAPE AFC BREBU...O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nueputinta se resfrange a supra altora ce vina are delegatul ca ratezi 11 metri sau ca nu esti in stare sa gestionezi in rezultat de 3-0 cu o formatie inferioare vina apartine in totalitate antrenorului

    RăspundețiȘtergere
  6. Băi fraţilor vreau să ştiu şi eu unde a mai antrenat Saulescu şi dacă la Brebu de când e el echipa asta s-a clasat mai sus de locul zece la vreun sfârşit de campionat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-ne melcule.....

      Ștergere
    2. Cum domnule nu stiti unde a mai antrenat Saulescu? E grav sa aveti asa putine informatii despre Saulescu. Pai nici el nu stie cate echipe de top a antrenat.La Brebu a venit cu ganduri mari. Pana nu va termina nu se lasa,aceasta este deviza lui si a primarului pe care l-ati ales. Ati semanat vant si acum culegeti furtuna.

      Ștergere
  7. echipa brebu anul asta trebuia sa joace in liga b dc nu aranja un meci capital asa ca si anul asta se poate bucura de deplasari mai lungi hai brebu

    RăspundețiȘtergere
  8. Tase imi pare rau ca AFC.BREBU nu poate face o echipa competitiva!!!!Pacat de conditile si potentialul pe care il aveti acolo in comuna......,dar daca primarul Ungureanu continua sa aplece urechea la toti parveniti sau profitori de pe langa el atunci cu parere de rau chiar cred ca nimeni si nimic nu poate schimba in bine aceasta echipa.Apropo dupa ce am plecat de la Brebu......,unde tu sti bine motivele care m-au determinat sa parasesc echipa sa vehiculat tot felul de minciuni in legatura cu bani aia foarte multi pe care primarul ia pus la dispozitia echipei si mai ales de salariul antrenorului care era de 2000Ron!!!!!! Asa pentru curiozitatea brebenilor vreau sa ii anunt ca bani primiti de mine la Brebu au fost 2X800,adica exact 1600 ron care mi-au acoperit cele 2 luni si jumatate benzina pentru naveta mea de 3-4 zile pe saptamana la Brebu pentru antrenamente.Suma asta nu reprezinta nimic pentru mine,dar nici munca patriotica nu eram pregatit sa fac pentru primarul Ungureanul care nici macar un telefon de multumire sau nemultumire nu a putut sa dea.......,dar poate asa a considerat dansul ca este bine//////
    Cu Stima.
    Valentin Negoita

    RăspundețiȘtergere
  9. sal vali eu nu mai sunt implicat la echipa asta decat sufleteste nu mai am nici o functie ca nu mai imi trebuie mi-a ajuns si ajut si eu cu ce pot,e problema conducerii in leg cu primaria dar fara un ajutor consistent din partea lor incet incet o sa se termine si cu fotbalul la brebu pacat ca echipa asta are o istorie in spate si de 8 ani combate la nivelul primei ligi a judetului!sper ca lucrurile cat mai curand sa intre pe un fagas normal pt binele echipei si pt suporterii ei!Tase

    RăspundețiȘtergere
  10. tase ...ai venit de la mare?

    RăspundețiȘtergere
  11. dom profesor savulescu a mai antrenat-o pe defuncta vointa baltesti pe care binenteles ca a retrogradat-o daca i-l mai tineti mult urmati si voi !!!

    RăspundețiȘtergere