miercuri, 13 august 2014

"Liga lu' Lică" începe cu scârţâieli...

Bătându-se cu pumnul în piept ce bine merge fotbalul în Prahova, "Don Lică" se confruntă acum cu o serie de probleme... Găzarul Surani, Prahova Tg. Vechi şi Gloria Plopu, formaţiile nou promovate, au avut destule... reţineri în a se înscrie în competiţie. Ba mai mult,
Gloria Plopu nici nu a mai făcut-o, locul său fiind luat de Conpet Ploieşti, care nu s-a mai putut înscrie în Liga a 3-a şi acceptase un loc în "Super...lică"! Celelalte două formaţii nou-promovate se confruntă cu destule dificultăţi, mai ales financiare, fiind destul de posibil ca după câteva etape, eventual cumulate cu rezultate negative, să asistăm la retragerea aceste echipe din competiţie.
Invocând tot felul de argumente, Conpet Ploieşti a solicitat amânarea meciului din prima etapă, pe care ar fi trebuit să-l susţină pe teren propriu cu CS Păuleşti.
O altă echipă care se confruntă cu probleme mari este CS Cornu, aceasta - după ce a reuşit să confirme înscrierea pe ultima sută de metri - cerând şi obţinând astăzi amânarea partidei sale din prima etapă, când ar fi trebuit să se deplaseze la Plopeni.
Cu două meciuri amânate încă din prima etapă, "Liga lu' Lică" scârţâie... Iar cei care cunosc şi mai bine fotbalul judeţean susţin că la celelalte eşaloane este şi jalnică situaţia...

4 comentarii:

  1. Eu unul nu prea inteleg de ce au mai promovat. Doar sa te dai mare ca ai promovat si apoi sa vinzi locul... si daca nu poti sa te vaiti. In Lica C cu astfel de echipe ca sa fim siguri ca nu mai dam de ele pe viitor :P. Mi se pare jalnic... dar aici Lica nu prea are vina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ala la plopu acum cateva sapt vroia 10000 ron p loc.penibil

    RăspundețiȘtergere
  3. Este greseala si smecheria lui don Lică. Stia că Plopu nu poate participa la Liga A, dar nici nu avea dreptul să promoveze că anul trecut Plopu și-a vândut locul. Așa și cu Cioraniul. Aranjamentul lui don Lică cu Mihai și primarul din Ciorani. Management a la don Lică.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cioraniu va dat la fara numar ciocu mic

    RăspundețiȘtergere