joi, 14 august 2014

Partida Petrolul Ploieşti - Dinamo Zagreb va fi arbitrată de italanul Daniele Orsato

Cel mai important meci al formaţiei Petrolul Ploieşti, prima manşă din play-off-ul Europa League, cu Dinamo Zagreb, va avea loc joi, 21 august, de la ora 20.30, pe "Ilie Oană". Partida a fost încredinţată unei brigăzi din Italia, formată din Daniele Orsato - Lorenzo Manganelli, Nicola Nicoletti - Daniele Doveri.
Daniele Orsato (foto) s-a născut pe 24 noiembrie 1975 şi se află din anul 2010 pe lista FIFA.
Un obişnuit al grupelor Champions League în care are şase prezenţe, în ultimele două sezoane, Orsato a mai arbitrat un singur joc al unei echipe româneşti: Manchester United - CFR Cluj 0-1, pe 5 decembrie 2012, în grupele Champions League. Pe 23 mai 2012 a arbitrat finala Cupei României, Dinamo - Rapid. A mai condus un meci al formaţiei Dinamo Zagreb, chiar în Croaţia, pe 18 septembrie 2012, în grupele Champions League, Dinamo Zagreb - FC Porto 0-2. Prrecedentul meci internaţional condus de Orsato a fost pe 13 martie anul acesta, AZ Alkmaar - Anji 1-0, în optimile Europa League.

Observatorii partidei au fost desemnaţi olandezul Marinus Koopman - pentru arbitraj, şi Styrbjorn Oskarsson (Finlanda) - pentru joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu