sâmbătă, 23 august 2014

"Super...lică". Tinereţea Izvoarele - AS Tufeni 0-2

În această după-amiază, la Izvoarele, Tinereţea din localitate şi AS Tufeni s-au antrenat într-un joc frumos, foarte sportiv, dovadă că arbitrul câmpinean Mihai Amorăriţei nu a fost nevoit să acorde nici un fel de cartonaş. Oaspeţii s-au impus pe final, în ultimele 20 de minute,
graţie condiţiei fizice net superioare, dar şi experienţei multora dintre jucători. În minutul 70, după un şut frumos al lui Burlacu, respins în faţa de portarul gazdelor, Ariciu a împins mingea în plasă, deschizând scorul, pentru ca după 12 minute, după o fază frumoasă creată de Brebenel pe partea stângă, Burlacu să fie a primire şi să dubleze avantajul tufenarilor.
Antrenorul Robert Stoica a trimis în teren pentru AS Tufeni pe: T. Ionescu - Mocanu, Calaver, A. Ştefan, R. Vasile - Stamate, Fomenco, Dinu, Comnoiu - Burlacu, Ariciu. Au mai jucat: Brebenel, Ggagiu, Nedelcu.

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. D.le ...,ai fost dumneata la meci ...?Eu am fost la meci si iti spun sincer ca la pauza daca conducea izvoarele nu se supara nimeni.totusi nu stiu de ce dar am avut o senzatie de blat sau non combat in repriza 2 din partea gazdelor.dar a venit ploaia si se pare ca a risipit senzatia de blat.vezi ca diferenta nu a facut.o pregatirea fizica "net superioara" ....cauta in alta parte si vezi cine a facut diferenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dvs. incercati sa insinuati ca ar fi fost blat la acest meci,cred ca nu stati prea bine cu sanatatea.Sa recapitulam:in prima etapa Tineretea Izvoarele pierde la Stiinta Albesti.In etapa a II-a are primul meci acasa in Superliga B si face blat. Domnule stai si te crucesti ce le poate debita mintea unor oameni,ca nici nu a inceput bine campionatul si gata a inceput sa se faca blaturi. Da ce mari jucatori are echipa aceasta,Tineretea Izvorele de isi permite ca din a doua etapa sa faca blat? Are cumva 100 de puncte avans fata de a doua clasata si nu o mai poate ajunge nimeni pana la sfarsitul campionatului? Imi cer scuze fata de jucatorii de la Izvorele care nu au nici o vina,dar acest individ nu are toata tigla pe casa de gandeste in felul acesta.Mai zicea un anonim odata ...cum nu vii tu Tepes doamne...Sa stiti ca avea dreptate.

      Ștergere
  3. Felicitari baietilor de la Tufeni pentru devotamentul lor, pentru jocul si rabdarea care au avut-o in teren pana cand a picat golul. Este adevarat ca Izvoarele au avut in prima repriza doua ocazii de gol dar Tibi a fost in zi buna si a aparat foarte bine. Pot spune ca toti cei 35 de suporteri veniti de la Tufeni au suportat ploaia torentiala pana la finalul meciului si au plecat multumiti de victoria echipei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că te-ai uitat la alt meci! Comentezi şi nu şti de ce ai plecat de acasă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tibi ionescu va scapat de rusinica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenea,fotbalul se joaca pe goluri. Ati pierdut, cu sau fara Tibi Ionescu nu are nici o legatura. Ca ajucat mai bine Izvoarele are mai putin importanta. Rezultatul final conteaza. Impresia artistica se pune la patinaj artistic. Deci nu este cazul la acest meci,doar daca Don Lica face un clasament special cu ,,impresia artistica" si asa sa ajungeti pe locul intai in judet. Dar nu aveti unde promova ca nu este o serie mai superioara si nici la FRF. Invatati sa recunoasteti ca ati pirdut.

      Ștergere