luni, 11 august 2014

Telenovela "Savin" continuă: iată contractul semnat de Savin cu Fortuna şi înregistrat la FRF!

După ce Savin a fugit din cantonamentul de la Târlungeni al echipei Fortuna Poiana Câmpina şi a semat cu Rapid Bucureşti, au fost unii care au ridicat tot felul de probleme: că Fortuna nu ar fi înregistrat contractul la FRF, că jucătorul nici nu ar fi semnat deja, deşi acesta recunoscuse într-o declaraţie exclusivă pentru SportCâmpina, şi câte şi mai câte.
Pentru a spulbera orice dubii, iată contractul semnat de Savin cu Fortuna şi înregistrat la FRF:
Mai mult, iată şi dispoziţia de plată semnată de jucătorul Savin, prin care a încasat o parte din prima de instalare.
Din aceste documente am eliminat toate referirile privind datele personale ale semnatarilor, precum şi referirile privind sumele, care sunt confidenţiale.

8 comentarii:

  1. daca contractul a fost semnat pe data de 5.0702014 de ce a fost inregistrat la FRF abia pe 6.08.2014 ? Pentru ca intre timp jucatorul semnase un contract cu Rapid care a fost inregistrat la FRF inainte de 6.08.2014

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru rigurozitate, contractul a fost semnat pe 8 iulie, nu pe 5 iulie. Observati mentiunea data certa 6 august din coltul dreapta sus al primei pagini a contractului. Interesati-va ce inseamna acest lucru si apoi veti intelege! E simplu! Si apoi este evident ca jucatorul semnase contractul cu Fortuna. In fine, poate ar fi gasit intelegere la conducerea clubului, daca - asa cum a facut Sebi Tudor - ar fi venit la conducerea clubului si ar fi cerut intelegere, avand sansa de a juca in prima liga. Dar sa fugi miseleste... spune ceva despre caracter!

      Ștergere
    2. Are si jucatorul aceea data certa trecuta pe exemplarul lui ?

      Ștergere
    3. Stiti dvs daca are sau nu trecuta aceasta observatie? Din cate stiu - si cum mi se pare logic - dupa semnarea contrcatului de catre parti, toate exemplarele raman la reprezentantul clubului, care le duce la vizat la FRF si la inregistreaza la ITM si alte institutii ale statului. Abia dupa ce sunt inregistrate de toate acestea, cu toate aceste avize, contracele se impart, astfel incat fiecare parte sa aiba un exemplar cu toate avizele obtinute! Daca stiti altfel, va rog sa precizati!

      Ștergere
  2. Domnu Neculai observ ca sunteti avocatul Fortunei parerea noastra este ca Fortuna a gresit in momentul in care jucatorul face obiectul unui litigiu cum a putut fi inregistrat de care Rapid si in etapa trecuta sa fie pe banca de rezerve

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt avocatul nimanui. Prezint o situatie, niste acte... Daca aveti o alta parere decat cea exprimata de mine sau de oficialii Fortunei va invit sa va exprimati civilizat!

      Ștergere
  3. Va rog sa cititi art. 18.3. Cineva este bun de plata. Credeti ca este vorba de Savin?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere