vineri, 29 august 2014

Tudor a avut probleme la Omonia Nicosia - Dinamo Moscova. A fost scos din stadion cu Poliţia!

Aseară, în manşa secundă a play-off-ului Europa League, Alexandru Tudor a condus partida Omonia Nicosia - Dinamo Moscova.
După 2-2 în tur, în minutul 90 al jocului de la Nicosia scorul era 1-1, scor la care Omonia era calificată.
Şi poate ar fi trecut cu vedere două goluri anulate gazdelor şi o lovitură de pedeapsă pe care Tudor nu le-ar fi acordat-o tot ciprioţilor. Dar a venit faza din al treilea din cele 5 minute suplimentare ale reprizei secunde, atunci când după o fază prelungită la care ciprioţii au reclamat şi ofsaid şi fault în atac în două rânduri, ruşii au înscris şi s-au calificat.
Iată faza: https://www.youtube.com/watch?v=TGk6AoRHQA4
ProSport informează că "Alexandru Tudor şi ceilalţi colegi din brigadă (Aurel Oniţă, Mikloş Nagy şi Radu Petrescu) au părăsit cu greu terenul de joc al Omoniei. Ei au fost înconjuraţi de importante forţe de ordine şi conduşi la vestiare. În Tudor s-a aruncat cu sticle şi alte obiecte, iar gazdele sigur vor primi o suspendare din partea UEFA. Aproape 1.500 de suporteri s-au strâns după meci în faţa intrării oficialilor şi l-au înjurat copios pe român, care a părăsit şi stadionul destul de greu, numai cu ajutorul Poliţiei. În premieră, conferinţele de presă după acest joc nu au mai avut loc. Omonia a făcut un memoriu vineri împotriva brigăzii de arbitri de la meciul cu Dinamo Moscova".
Presa din Cipru critică în termeni duri prestaţia lui Tudor şi nu se sfiesc să-l asocieze pe bucureştean cu mafia rusă!
Acum, rămâne de văzut ce sancţiuni vor fi acordate formaţiei cipriote, dar şi care va fi următorul meci la care va mai fi Tudor delegat de UEFA.

2 comentarii:

  1. La cat "il duce capul" pe MARELE TUDOR, la ce ne puteam astepta? Din ce am vazut in rezumatul jocului A FOST HOTIE MARE din partea lui .RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  2. un tip arogant fara scrupule. rusine tudore

    RăspundețiȘtergere